Která je podle Vás nejlepší kavárna v Ostravě? A proč? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Téma je jasné, která a proč je Vaše oblíbená kavárna v Ostravě? Dávejte popřípadně tipa :)

  2. Ostravanka. Dělají skvělé kafe, mají milou obsluhu, dorty z Ollies, denní tisk a vážené kafe s sebou. Je to tam ale maličké, takže moc soukromí člověk nemá.
    Správnou kavárenskou atmosféru si ale nejvíc užívám v Librexu. Jejich kavárna je rvětší, taky mají dorty z Ollies a denní tisk, ale to kafe se jim moc nedaří. Ovšem sednout si tam s čajem, kamarády, novinami nebo jenom tak pozorovat pouliční ruch či si vychutnávat nedělní dopoledne, to je radost.

  3. Ovšem nemůžu si odpustit zmínku o překvapení v nedalekém Brušperku. Při naší nedávné návštěvě jsme na náměstí objevili kavárnu, kterou jsme na malém městě nečekali:
    http://www.cafebar7.cz/uvod-2.html
    Dovnitř jsme nešli, protože jsme chuťové buňky upokojili už v Ostravance, ale vypadal velmi lákavě, byla nečekaně otevřená i v neděli a příště se tam určitě musíme stavit.

  4. Souhlasím s Vaším názorem.. jsem takový kávomilec, a ráda si posedím u dobré kávy, ale v Ostravě se toho moc vychutnat nedá.. :( a to je opravdu škoda.. překvapuje mě, že čím dál lidí začíná otevírat kavárny, ale zapománají na tu hlavní věc – mít vyškoleného baristu a dobrou kávu, na kterou se lidé naučí chodit.. Ostravanka je útulná, to máte pravdu.. a Librex také není na škodu.. Stránky kavárny v Brušperku vypadají dobře, akorát je to celkem od ruky.. :(

  5. Narazila jsem na přehled ostravských kaváren na:
    http://kafeostrava.webnode.cz/
    Ani jsem netušila, že jich tady tolik máme. Už mám konenčně pořádné novoroční předsevzetí: Letos je obejdu všechny!

  6. O tom, která je nejlepší kavárna v centru Ostravy, se dozvíte v následujícím článku vytvořeném studenty VŠB :)

    http://www.marketingostrava.cz/…avu-v-ostrav

  7. ↪ 6 Terka: jestli je toto opravdu zverejnena skolni prace studentu marketingu, mam radost. S takovou je pravdepodobne, ze v budoucnu nebude tolik lidi zblblych reklamou… Teda mimo tech, kteri ji studovali, ale ti si za to muzou sami. (-;

  8. Ten článek fakt psalo 6 lidí? Ale tak mají tam odkaz na zdroje, aspoň něco;-)

  9. Ostravanka a nebo na Masarykáči cukrárna u babičky… tak perfektně našlehanou mléčnou pěnu jsem nikde nedostal…
    http://instagram.com/p/VOfc_TJQ27/

  10. ↪ 6 Terka: No, abych pravdu řekl, nemohu uvěřit, že bych dal na tuto „studii“. Pokud na mě hned ze začátku vybafne káva se srdíčkem vytvořeným z kaka, kávy nedej bože skořice a pod tímto opusem je napsáno, že takhle ano, tak je mi jasné, že ti, kteří „studii“ tvořili, neměli o kávě ani šajnu.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.