Česko na talíři RSS

Štítky: , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Těšila jsem se na kuchařské umění pana Sapíka, ale po dvou zhlédnutých dílech jsem na rozpacích. Zdá se mi to vše hrozně tučné. Navíc v jednom díle pekl perličku (prý), ale mně to spíš připadalo jako kuře z Bresse (mělo to modré nohy). Viděl jste někdo tento pořad?

  2. Já neviděl všechny díly, ale samotné vaření pana Sapíka se mi líbí. Horší ten zbytek. Klidně mohl být pořad o 2/3 kratší a mohlo tam být jenom to vaření :-).

  3. Viděla jsem včera poprvé a jen kousek. Nevím jestli to má pan Sapík zapotřebí, ale ten pořad je děsběs :-(

  4. Pokud je pravda tohle: http://ona.idnes.cz/…recepty.aspx?… tak je to víc než smutné.

  5. Dal jsem tomu jednu šanci a asi poslední. Je to šílené. Naprosto.

    Pan Sapík je ok, vařit umí pěkně, to je sice fajn, ale vadí mi moderátorka (herečka) pořadu, která je tam naprosto do počtu a tvaří se překvapeně snad i na krájení cibule.

    Viděl jsem díl Eva s Vaškem (ne celý) a nesmyslný rozhovoror s jejich dvojicí, zatímco pan Sapík vaří kdesi v kuchyni… Přesně jak tady někdo píše o zbytečných 2/3 pořadu…
    Pak jsem četl, že příště bude díl u Petry Černocké (možná už bylo).
    Asi bude zpívat písničku z Dívky na koštěti, udělají pěkný rozhovor a pak uchutnají s moderátorkou nějakou Sapíkovu specialitu..

    Skoro jakoby Prima chtěla přetahnout ty diváky, kteří ve stejnou dobu sledují podobně zajímavý pořad o vaření na Nově.

    Pro mě mrtvý a promarněný pořad co nijak neobohatí, bohužel, zvlášť když si vzpomenu jak dobře se dívalo na italského šéfkuchaře dříve.
    Děkuji nechci.

  6. Chtěla jsem si před týdnem pustit Itala, místo něj mě překvapila Daniela Šinkorová. S Ljubou Skořepovou se vypravila k místnímu včelínu – asi aby si tvůrci pořadu mohli odškrtnout „lokálnost“- a hrdě kuchaři přinesla „medovinový med“ (rozuměj medovicový). Pečení perličky nebudu komentovat, protože tomu nerozumím, lákavě to na mě ale nepůsobilo. Kuchař ovšem musel dost improvizovat kvůli omezenému vybavení kuchyně. Potvrdit mohu autenticitu receptu Ljuby Skořepové – „bramborku“ na plech dělali stejně i u mojí podkrkonošské babičky, společně s řadou dalších „kůrčičkových“ bramborových jídel.

  7. Docela jsem se tesil na Itala po Česku. Přeci jen pan Sapík umí. Bohužel zbytek pořadu je tak špatný že to jeho kuchařské umění nemá šanci zachránit

  8. Moderátorka na mě působí, jak to říct, do pořadu o jídle trošku „hloupá“. To její „ách“, „vážně?“, „opravdu“ a neustálé překvapení z nových věcí je vážně nad míru snesitelnosti.

  9. Také jsem zklamaná, zvlášť receptem na „Hovězí oháňku s pažitkovou omáčkou“ ve třetím díle. Hovězí oháňka byla podáváná s hustou smetanovou omáčkou, morkem a tukem nasáklou topinkou!? Pan Sapík se snaží někoho zabít? Celý koncept pořadu je nešťastný, vaření venku před pár lidmi, z nichž ještě pár „moderátorka“ rozežene domů pro výpěstky a poklady pod příslibem hodnotné ceny. A mimo jiné jsem doufala, že vaření s „celebritami“ skončilo Bohdalkou a Novotným na Nově. Velká škoda a peníze velmi viditelných sponzorů. O paní Šinkorové škoda mluvit, zjevně nemá šajnu o co go.

  10. Je to zahozena prilezitost. Misto ukazky moderni ceske gastronomie, regionalnich specialit a osvety pan Sapik predvadi pokrmy, ve kterych je tolik tuku a casto i cesneku, ze me uz jen pri pohledu na ne boli zaludek (a to se nestravuji nijak dietne, mam rada treba kacenu a klidne si zobnu i skvarku).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.