Kde koupit sušené maso? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nějak se mi zbíhají sliny a zachtělo se mi sušeného masíčka…nemáte někdo nějaký tip, kde jej sehnat v Praze? jde mi o nějaký kamenný obchod, eshopů jsem našla hodně, ale přecejen se mi nechce kupovat si balení po 10, 20 ks…

  2. Coz takhle si ho zkusit doma vyrobit? http://www.jahodapetr.cz/…ne-maso.html

  3. ↪ 1 skeblik: Pokud vím, prodávají ho v autobusech Student Agency;)
    Jinak mám dojem, že jsem sobí měla kdysi z IKEA, ale je to dlouho.

  4. Určitě ho mají v prodejně Hanibal na Vinohradech.

  5. V Tesco mají Jerky po jednotlivých baleních.

  6. Mají ho i ve vietnamských večerkách a e-shopy, jako třeba Mall.cz ho prodávaj po jednotlivejch balíčcích, takže koupit ho fakt není problém.

  7. http://www.biltong.cz/…cz/HOME.html
    Nebo zkuste tohle, potkala jsem prodejce na Kulaťáckých trzích. Osobně mi asi víc chutná Jerky, tohle je zase trochu jiný způsob zpracování. Ale za vyzkoušení to stojí.

  8. Skvělý obchod v Praze je na Žižkově, s manželem tam vždy chodíme, když dostaneme chuť na nějaké to masíčko. Hlavně je tu velký výběr

  9. Často je seženete v prodejnách fitness doplňků, ty jerky, myslím se to jmenuje.

  10. Pokud si troufáte na sušené ryby nebo kalmáry, tak ty jsou k dostání v obchodech s ruskými potravinami.

  11. 11. Minulý týden jsem dostala velkou tašku masa z Anguse v biokvalitě, tak jsem větší kusy, které šlo dobře krájet, zpracovala na biltong – je s tím trochu práce, ale výsledek stál za to! Nemám sušičku a venku nebylo dostatečně teplo, biltong maker se mi taky nechtělo vyrábět, takže jsem si při sušení pomohla zavěšením odleželého nasoleného a okořeněného masa do trouby a občasným spuštěním horkovzdušné funkce, ale na nějakých třicet stupňů, takže na maso foukal studený vzduch. První pokus dopadl nad očekávání dobře a jistě budou následovat další.

  12. naposledy jsem měla výborné sušené maso ze Sklizena, bylo to české maso od farmáře, bohužel si nepamatuju přesně název. Určitě ho tam najdete, když je v Olomouci, bude i v Praze. Jen pro rozesmál popisek na sáčku „pro pravé chlapy“ . Hádám, že nebudu jediná žena, která jí sušené maso :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.