Brambory ideální na gnocchi a podobně RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poraďte, jak koupit brambory vhodné na gnocchi. Člověk by řekl, že se stačí zeptat, ale už jsem poznala, že obchodník – i na farmářských trzích – mi odkývá, že se báječně hodí na všechno, co zrovna potřebuju, ale v kuchyni to ale tak nevypadá. Pokud někdo víte přímo jména odrůd dostupných u nás, sem s nimi.

  2. Na gnocci bych pouzil nejake „mazlave az lojovite“, takze mym favoritem by jasne byla odruda rohlicky.

  3. No já nevím, rohlíčky jsou na salát, ne? Na tohle by se podle mě hodily moučné brambory typu C.

  4. ↪ 3 Naďa: Souhlas, i Paulus říká moučné a dává to celkem smysl: http://www.lidovky.cz/…bra-chut.asp?…

  5. Me prave ze gnocchi chutnaji kdyz jsou vice „slizke“ nez moucne, ale uznavam, ze se mohu velmi pravdepodobne odchylovat od bezneho uzu o tom, jak maji vypadat a chutnat:-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.