Slané sušenky jako dárek RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poradíte mi někdo recept na slané sušenky, které by bylo možné vytvořit s tímto „razítkovým“ vykrajovátkem:
    http://delikatesy.etrend.sk/…otlacou-3972
    Zkoušela jsem už loni 2 těsta (s parmezánem a nivou), ale problém je, že pro použití s touto formičkou je potřeba, aby těsto zůstalo po upečení ve stejném stavu jako při vykrajování, tj. nenaskočilo, nekleslo, nedeformovalo se. Loni to nedopadlo tak, jak by mělo.
    Prosím tedy, pokud máte vyzkoušený nějaký recept, který by podle vás byl pro tento účel vhodný, poraďte mi… Děkuji.

  2. Ta písmenka jsou geniální nápad, to asi chci :)
    Zrovna dneska jsem sušenky pekla, při pečení téměř nezměnily tvar, ale byly sladké, se spoustou medu. To vám asi nepomůže že?

  3. Díky, ale sladký recept je i v tom článku, i v brožurce u vykrajovátka. Ale chci slaný, protože to budu dávat k domácí paštice a nakládaným sýrům.
    Já jsem to koupila loni na http://www.propeceni.cz, ale teď jsem to tam už v nabídce nenašla… Je to taková super zbytečnost… :) Loni se sice nepovedly podle mé představy, přesto měly pod stromečkem úspěch. Letos to doufám ještě vylepším.

  4. Lota>já dělala nedávno tyhle:

    http://www.apetitonline.cz/…susenky.html

    Velikostně zůstaly skoro stejné, ale dost se drobily a byly mastnější. Ale prý pomáhá nechat je uležet do druhého dne. To nevím, my je snědli ještě týž den.

  5. ↪ 4 irresistible: Děkuji, to jsou náhodou jedny z těch, co jsem dělala loni… vypadaly dobře, chuťově taky fajn, ale ta drobivost byla šílená, uležení nepomohlo. Hrozně se rozpadaly. I tak díky, pokud nevymyslím nic lepšího, tak budou asi zase tyto, protože chuťově jsou fakt dobré…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.