Němcovi na Letné RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dnes jsem definitivně skončil s Němcovými na Letné. Včera jsem tam koupil lovecké párky, které bývaly slušné, doma je rozbalil, a zjistil, že tři nohy jsou evidentně o dva odstíny šedší, totálně okoralé konce, jedna špatně naplněná (poloprázdná).

    Ráno jsem jim to tam odnesl, s tím, že tohle přece nemůžou prodávat. Dostalo se mi těžko uvěřitelné argumentace, že s tím nemůžou nic dělat, protože takhle jim to vozí dodavatel. Letmý pohled na pult – více než polovina párků podobně oschlé konce, dokonce jsem dostal nabídku, že si je můžu vyměnit. Když jsem se zeptal, jestli by to paní jedla, odpověděla, že ona párky nejí; pak si je nonšalantně odvážila a vrátila mi peníze.

    Tohle, spolu se zoufale omšelým prostředím, a dalšími „drobky“ z minula, jakými je obsluha pokuřující před obchodem v pasáži, nebo prodavač vzezření fotbalového kouče přesvědčující ke koupi burčáky líčením, jak se po něm včera večer parádně zřídil, mně dveře do obchodu nějak zavřelo.

    (Nebo jsem možná zhýčkaný Letnou – Fransýr, Cheesy a dvě italská lahůdkářství?)

  2. (A hlavně, kde že jsou časy paní Indrové z Klubu přátel moravských vín na Let. náměstí, a jejích úžasných a levných kuřat a jiné havěti…!)

  3. ↪ 1 mamash: Já tam nakupuju celkem ráda, ale naštvalo mě, když jsem si místo očekávaných vajíček z volného chovu (jedniček, které jsem tam kupovala několikrát předtím) odnesla podestýlkové dvojky. Už mě nebaví při nákupu kontrolovat každý detail, ale asi to fakt jinak nejde :/
    Paní mě přesvědčovala, že ví, jak hezky se k těm slepicím chovají, ale podestýlku si můžu koupit kdekoliv v Bille…

  4. Což o to, ke slepici v kleci se taky můžu chovat moc pěkně, i na televizi se může za odměnu koukat.

  5. Podobně i v obchodu stejné firmy na Vinohradské. Otrávené prodavačky, které vynikají jedině v tom, jak zákazníky oblbovat, aby si koupil něco kvalitativně jiného, než pro co přišel, zápach z cigaret… Ten obchod podle mě nemá žádný přínos, obzvlášť v lokalitách, kde se vyskytují.

  6. ↪ 5 Maroni: Já s prodejnou na Letné zatím problém neměla, paní je tam moc milá, jen ta vajíčka mě zklamala.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.