Aplikace k vaření RSS

Štítky: ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Naježila jsem androida, tak by mě zajímalo jestli používáte nějaké aplikace třeba s receptama nebo na převod jednotek. Já jsem v tom zatím ztracená, takže ocením rady a tipy.

  2. Koukám, že použitelných aplikací pro Android je ve srovnání s iOS (iPhone, iPad) celkem málo. Např. Mladá fronta (nezaměňovat se svazáky z iDnes a MFDnes) http://www.mf.cz/produkty/ má pro iOS recepty.cz a elektronickou verzi časopisu F.O.O.D – verze pro Android není.

    Zkus třeba Studentská kuchařka http://kucharka.jhg.cz/ free, jinak koukni třeba na http://www.svetandroida.cz/ , http://androidforum.cz/ , https://market.android.com/ , http://www.katalogaplikaci.cz/ , https://market.android.com/apps/LIFESTYLE?… ,

    Najdeš tam i další doporučované/hojně stahované aplikace a další rady a návody.

  3. Časopis Apetit má pro Android svoji edici sezónních receptů, momentálně je na Marketu zimní verze: https://market.android.com/details?…

  4. Jaké zajímavé ANDROID aplikace z oblasti gastronomie používáte a můžete doporučit?
    Osobně používám LUNCHTIME (vyhledá denní nabídku restaurací v okolí), DÁMEJÍDLO (dovoz jídla domů) a FOODIE (vyhledávač „lepších“ restaurací v okolí).

  5. Neberte to jako reklamu, ale nejlepší o vaření je Firefox s nastavenou domovskou stránkou: cuketka.cz :-))))

  6. To vás opravdu baví se v tom Firefoxu při každém spuštění už měsíc koukat na reklamu na gril? To bych asi nemusel…

  7. ↪ 6 Mracek: Dávám tam zpět oranžády (které máte už doufám hezky pročtené a nachutnané ;) Nově už se to snažím hlídat a partnerské články z timeline článků na hompepage dávám po vypršení partnerství pryč, aby byla nutná inzerce co nejméně protivná.

  8. Oranžády jsem super, děkuji!

  9. chacha, skacu primo na Forum, ostatni potom jen projdu :-)

  10. doufam, ze nejake oranzady budou v cervnu v Troji, ve Veltlinu jsem byl jimi uchvacen. Ale chce to informace.

  11. No, mojí nejoblíbenější aplikací k vaření je buď vlastní fantazie, nebo nějaká pěkná a věrohodná (nejlépe starší) kuchařská kniha. Ale nevím, školy nemám, jsem jen prostý sekáček trávy (a ženská, která vaří už zhruba 35 let), tak mě neberte vážně.

  12. ↪ 4 mpik: Nemám teda android, ale pouzivam foodgawker (vybira recepty z blogu a ma o mnoho lepsi vyhledavaci funkce nez znamejsi tastespotting) a pak jsem objevila bloglovin.com. Diky nemu mate vsechny novinky ze svych oblibenych blogů na jednom miste a nemusite prochazet desitky zalozek. Oboje pouzivam jak na pc, tak v telefonu.

  13. ↪ 11 aida: my jsme starý, moje Nokia nemá ani foťák, natož aplikaci :)))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.