Pot filler RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Při plánování nové kuchyně jsem narazila na existenci pot filleru (plniče hrnců). Tahle vychytávka mě děsně nadchla. Protože tahat např. 10 litrový hrnec na vývar ze dřezu na plitnu není nic extra a celkově bych tuhle vychytávku hodně uvítala. K vidění třeba zde:
    http://www.ebuild.com/…/1315192.hwx
    Máte to někdo? Jaké s tím máte zkušenosti? Dá se to sehnat v ČR nebo si to budu muset sehnat v zahraničí? Díky.

  2. ↪ 1 disonance: Pokud nemáte dřez od sporáku přes celou kuchyni, možná by stačila jen obyč. baterie s výsuvnou sprškou? Já mám tuhle: http://www.ikea.com/…ts/50128666/#… a jsem s ní docela spokojená.

  3. Bude to přes 1,2 m. Chci právě co největší vzdálenost mezi dřezem a sporákem, protože v podstatě veškeré mé vaření se odehrává na tomto prostoru.
    Samozřejmě existuje lowcostové řešení obyčejné baterie nad sporákem, ale ta nemá dosah na celý sporák.

  4. ↪ 3 disonance: Hmm, očividně jsem Vám odpovídala na něco jiného (Váš odkaz jsem si prohlédla jen zběžně), moc se omlouvám.

  5. Tohle mi přijde, s prominutím, jako solidní bejkárna :)

  6. Já mám takový fígl..... prostě netahám plný hrnec, ale plním ho konvicí až stojí na plotně! :-))))))
    Pot filler manual.

  7. ↪ 6 Vanda: V tom případě ale pak potřebujete Pot Emptier (vyprazdňovač hrnců)!
    Nejlépe značky Bud-u-Leaneck.

  8. ↪ 7 Jednorožec: Když nejsem ostražitá, o potempting se postarají kočky a pes :-)

  9. ↪ 8 Vanda: Zřejmě nejste obeznámena s Pot Guardian.
    Po naplnění, uvaření a během chladnutí kotle se ze stropu spustí klec elektrifikovaného razor-wire (žiletkového drátu) kolem hrnce i poklice. Domácí miláčkové naprosto nemají šanci.

    Vy ale ano! Po zaplacení registrace kreditní kartou vyťukáte heslo. Během pár minut (expect delays during busy periods such as meal times) šupito presto klec zmizí – a vývar je váš. A jenom váš!

  10. ↪ 9 Jednorožec: :-))))))))

  11. ↪ 6 Vanda: Pot filler manual taky pouzivam. Ma dokonce takovou ficuru, ze kdyz plnim z konvice rychlovarne, tak ta voda muze byt rovnou horka. :)

  12. ↪ 9 Jednorožec: Naprosto skvělé! Máte na to patent i pro ĆR? Ráda bych byla lokální majitelkou a vydělala na tom majlant :-))))
    Mám jen obavu, zda nedojde k rozporu ve vztahu mezi mnou a domácí zvěří. Za občasnou krádež jsou ochotni pracovat zdarma jako myčka nádobí. Zvažuji registraci patentu na ŽMN (živá myčka nádobí) a doufám že dostanu grant z EU. Ekomyčka rulles!

    ↪ 11 Yenneffer: Úžasné! Myslím že tu dáme dohromady inovativní vylepšení kychyní celého světa. :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.