Top 50 pražských restaurací v Euru RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Už jste četli? K aktuálnímu Euru vyšla příloha s výběrem top 50 restaurací v Praze, zajímal by mě na to váš názor. Je to hezky zpracované, akorát mi tam přijde legrační, jak před všechna jména dávají „pan“ a přijde mi to takové celkově trošku šroubované, jak se snaží o styl na úrovni. Ale celkově si myslím, že se jim to moc povedlo.
    Ale moc pěkné, schovávám a budu si zatrhávat, kam skočit. Hrozně pěkně je napsaná recenze na nějakou sicilskou restauraci, na jejíž jméno si samozřejmě nevzpomenu. Tam je z té recenze úplně cítit nadšení autora, hned bych tam vyrazila:)

  2. už jsme četli a napsali o tom do odrobin ;)))

    jinak určitě skvělý počin, rád bych měl jejich rozpočet a možnosti a udělal něco podobného. samozřejmě ve svém stylu :)

  3. Aha, já jsem idiot:))
    Tak ale kdyby se k tomu chtěl někdo další vyjádřit…:)
    Mě tam docela zarazila Sahara. Jsme tam měli jednou tiskovou konferenci, jídlo v rámci cateringu OK (i když mám pocit, že na tiramisu bylo granko:)), ale nechovali se k nám majitelé zrovna hezky. Počkali, až dáme na zahradu nábytek, a pak tvrdili, že na to nebyla smlouva a že to máme dát pryč, nebo připlatit. Což v situaci, kdy vám přijdou za dvacet minut novináři, není úplně nic moc.

  4. Mezi námi děvčaty, tyhle hodnocení jsou krapítek ošemetná. Já osobně bych nedal Maze ani do první stovky, naopak Allegro je klasa. Flambé už není co bývalo, ale stále to má úroveň. Café Imperiál je katastrofa (a to mám Pohlrajcha mooc rád) atd. atd. atd. Prostě se domnívám, že bych to bral s velkým nadhledem, dneska je každý novinář samozvaný gourmet, gurmet a já nevím co všechno. Podle mě si lidi stejně z těchto průzkumů nic nedělají a stejně to půjdou prubnout sami a udělají si názor dle vlastních měřítek.

  5. Ad Café Imperial – řekněte mi někdo, je Pohlreich fakt taková hvězda, nebo je to hodně tím skvělým PR, co on má? Já tam jedla jednou a nějak unešená jsem nebyla, Cuketkova recenze taky nebyla nějak oslavná, ale píše se o tom neustále. Tak by mě zajímalo, z kolika procent je to dobře udělaný mediální obraz. (A jako nic proti tomu, dělají to fakt skvěle.)

  6. 5: kafé Imperiál a hotel samotný je nádherný – i jejich pidi banketové oddělení je krásné. Co se pana šéfkuchára týče, tak vařit jistě umí – je to velký propagátor moderní gastronomie a myslím, že je jeden z mála kuchařů o kterém veřejnost vůbec ví. Ještě pár let totiž bude trvat, než u nás lidé začnou chodit za kuchařem dle jména. PR má zmáknuté dobře, ale služby a obsluha v café jsou slabé (halt nejsou lidi no – to říkám pořád). On vesměs vaří všude to samé a dneska mladí kuchaři už tlačí na pilu, takže se tento matador bude muset trochu více ohánět. Na druhou stranu prošel už dost hotelů, aby o něj byl zájem. Nezapomente, že kuchař na určité pozici je více manager v kanceláři než kuchař (jazyky, počítač, marketing, plánování, personalistika, hospodaření atd. atd.)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.