Vanilkové lusky a extract RSS

Štítky: , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Máte někdo nějaký dobrý (výhodný) zdroj na vanilkové lusky (byť ve větším balení) nebo extract? V ČR kupuji v MS, ale ty dva lusky stojí něco pod stovku.

    Děkuji

  2. Já kupuji pravidelně tady po deseti luscích madagaskarskou vanilku, kvalita je několikanásobně vyšší než klasická vanilka z obchodů, už jen ta vůně a těch zrníček uvnitř lusku, cena relativně nízká (opět v porovnání s obchody). Z MS jsem jí tedy nikdy neměla, ale přesto směle doporučuju tento obchod :)

    http://www.vanilkove-lusky.cz

  3. Taktéž výše uvedený eshop. Cena se navyšuje o poštovné, ale i tak se to vyplatí, zvlášť když se domluvíte s někým dalším. Před rokem mi nabídli o něco nižší kvalitu na mé pokusy s vanilkovým extraktem za opravdu výprodejovou cenu, a i tyhle lusky byly mnohem kvalitnější než ty vyschlé, co se v krámech prodávají po 1 ks. Extrakt jsem dřív kupovala v MS, ale ten, co jsem tehdy velice amatérsky vyrobila prostým naložením pokrájených lusků do vodky, je myslím lepší a voní více po vanilce a méně po alkoholu (poměr lusků k alkoholu jsem ovšem zvolila více než velkorysý:). Někde v zápiscích čtenářů tu byl jiný recept, s trochou oleje – aromatické látky by se v něm prý měly lépe rozpouštět.

  4. Taktéž stejný Eshop. na extrakt jsem použil bílý rum. Měl jsem zbytek Bacardi tak jsem do toho vrznul dva lusky, rozpůlené. Efekt suprový.

  5. Já beru z http://www.pravavanilka.cz/. Mají to zavakuované i po jednotlivých kusech, což na vanilkove lusky cz nešlo, resp. mají min. po dvou. Sice se o to navyšuje cena, ale pořád to vychází velice příznivě oproti nabídce v obchodech, o kvalitě ani nemluvím. Objednávám po 10 a i s poštovným se dostanu do 30 kč za kus. Taky jsem od nich zkusila skořici a fakt doporučuju, ta vůně je neskutečná a to jsem skořici nikdy extra nemusela.
    Nedávno jsem řešila i reklamaci, kdy Česká pošta rozbila balíček a reklamaci neuznala a náhradní zboží jsem měla od majitele i s výnosem až do patra:-D

  6. Děkuji za rady. Nechápu, že mě do teď nenapadlo, se na tohle mrknout na net a neplatit ty hrozný peníze normálně v obchodě.

  7. ↪ 1 snookie: Pokud Vam nebude vadit,ze by jste cekal treba 3 dny,mohu Vam zaslat.Posilam min.po 10ks vanilky.Cena i s postovnym je 290kc.Ziju v UK a posilam vanilku normalne v obycejne postovni obalce a jeste se nestalo,ze by nedoslo.Pokud budete mit zajem,klidne napiste.Jinak pokud by jste mel i zajem rozjet kseft,tak mi napiste.Jednak by jsem vam udelal velmi rozumnou cenu a podruhe hledam solidniho partnera pro prodej v CR.Nutna solventnost,ale brzka navratnost!!Pavel

  8. Paja.61: Ozval se vám někdo na prodej vanilkových lusků v ČR? Pokud nabídka platí, ozvěte se na fantova.kristyna@gmail.com Díky!

  9. Ahoj, na vanilku jednoznačně doporučuji http://www.cejlonskaskorice.cz, vanilku mají prvotřídní a levnou.

  10. ↪ 9 PavelB: nepište „mají“ když to máte VY :-). Nemám nic proti takovéto skryté reklamě… ale pokud chcete něco inzerovat… tak by Vám ten e-shop měl fungovat. Nebo si na tu úvodní stránku dejte alespoň ceník.

  11. ebay :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.