Minibar brainstorming RSS

Štítky: , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Každý už se asi nějakým způsobem setkal s minibarem v hotelovém pokoji. Většinou je typizovaný a tudíž nudný. Mám možnost to v jednom zatím nejmenovaném hotelu změnit. Moje otázka zní, CO BYSTE OCENILI V MINIBARU, kromě typických soft nápojů, vína, piva a malých flaštiček whisky? CO BY VÁM UDĚLALO RADOST, KDYBY NA VÁS Z MINIBARU VYKOUKLO? Podotýkám, že to nemusí být pouze věci do ledničky. Takže? Kondomy? Fotoaparát na jedno použití? Ofrankovaný pohled? ODVAŽ TE SE! :)

  2. Belgicke pralinky, nakrajena klobaska, nejaka chutovka. Chapu, ze problem bude trvanlivost. Pokud se to do urciteho data nespotrebuje, lze to pak jeste ve lhute protocit kuchyni.

  3. Pralinky, čokoládové lanýže, pilníček na nehty, klobáska asi také, případně ovoce.

  4. ocenil bych, kdyby nebyl seznam věcí v minibaru vypsaný CAPSLOCKEM

  5. Čokoláda, třeba ve formě těch pralinek, kousek sýra (třeba ve vakuovém balení), malé flaštičky čehokoli jiného než whisky, třeba vodky.
    Dále třeba pilníček na nehty, ofrankovaný pohled není špatný nápad, obecně nesnáším shánění známek. Co třeba jedna jízdenka na MHD?

  6. Já jen, jestli by nebylo lepší se zeptat se přímo hostů, aby si člověk ten svůj marketingovej plat zasloužil a nenechal za sebe pracovat jiné :-)

  7. to Cuketka – verzálky jsem použil, abych oddělil důležitý text od nedůležitého
    to tineli – hosté zatím nejsou, marketingový plat bohužel taky ne a sdílet své myšlenky a nápady Vás taky nikdo nenutí…

  8. pan Cuketka uz asi starne.. necha-li se rozhodit velkymi bukvami. mimochodem.. ta vec ze verzalky rovna se kriceni.. je krajne idiotska. verzalky znamenaji pouze to ze ma nekdo zacapslockovano. myslim ze 5× otcenas a je odpusteno.

    a pro tineli: poslu vam… az to oficialne vyjde.. tabulky s beznymi platy marketeru. opravdu neni o co stat… ehm.. tedy.. oni si to vesmes vazne nezaslouzi..

    nicmene… aspon trosku k tematu.. nez budu smaznut.. myslim ze bape se hostu pta. tedy potencionalnich hostu. osobne bych rad poradil.. ale to bude muset pockat do rana :-)

  9. ↪ 8 milos: mně to přijde jen jako plevelení fóra, napsat si jediný titulek vlákna bukvama, navíc u vlákna, kde jsem na návštěvě a něco po místních chci. pro mě akorát nutnost zbytečné editace, pro všechny ostatní = opruz.

  10. Osobně bych ocenil v minibaru něco, co

    1. naplní žaludek trochu víc, než sáček chipsů či čokoládová tyčinka, a
    2. není plné trans-tuků, cukru nebo dokonce obojího.

    Napadá mne třeba nějaký rozumný knackebrot, parmská šunka (nebo ta již zmíněná klobáska), nebo třeba nějaký perník. Prostě když se člověk vrátí do hotelu ve tři ráno vyhladovělý z pařby, tak aby si mohl zaplnit žaludek něčím, po čem nebude mít hned hlad.

    PS: psaní verzálkami je ekvivalent křiku nebo zvýšeného hlasu, protože to má stejný účel: pisatel chce na svůj projev nadstandardně upozornit. A stejně, jako v ústní diskusi je nezdvořilé zvyšovat hlas (natož křičet), v písemné je IMHO nezdvořilé používat verzálky.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.