Řezník v Olomouci RSS

Štítky: , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Omlouvám se, pakliže se to tu už někde probíralo, ale máte tip na opravdu dobré řeznictví v Olomouci? Dá se tu někde sehnat hovězí oháňka nebo jehněčí? Předem díky!

  2. ↪ 1 Allik: osvědčené řeznictví je na Horním náměstí kousek vlevo vedle čsob, myslím že je to Popelka(názvem si nejsem jistá).Je to sázka na jistotu, taková klasika. Jinak jehněčí stejně jako telecí jistí Globus – co naplat. a poslední dobou je taky zajímavý Chodura na ulici 8.května – jestli tam pořídíte oháňku nevím, ale mívají nachystané jako jedni z mála vepřové na roládu a krásně seříznutá žebra speciál ideálně na marinovaní a grilování.

  3. Ještě jsem slyšela o řeznictví v Hodolanech, vygooglila jsem toto – Alois Grmolenský,Ho­dolanská 159/25, ale nemám žádnou osobní zkušenost, ani nevím, jestli jsem trefila to správné (ale na mapě jiné v té lokalitě uvedeno není).

  4. Diky moc za odpovedi a tipy, reznictvi na Hornim namesti znam a souhlasim, ze je dobre, s Chodurou zkusenosti nemam, ale ohlasy od znamych na nej nejsou nic moc…
    Grmolensky v Hodolanech je vyborny tip, pokud potrebujete sehnat kvalitni zverinu (jinde v Olomouci i zadne dalsi moznosti nevim).
    Udajne velmi dobre ma byt jeste reznictvi v te cihlove budove vedle trznice, zatim jsem nezkusila, ale chystam se tam.
    Globus je sazka na jistotu, jen tedy ohanku bohuzel nemaji (zkouseli jsme se i nekolikrat ptat), jehneci tam vidam, ale bud uz vypada dost „unavene“, nebo jsou to jen stehna..
    Kdyby se tu objevil jeste nekdo s dalsimi (i nemasovymi) tipy pro nakupy v Olomouci, budu moc rada!

  5. Nejlepší řeznictví široko daleko je pro mě u pana Nováka v Ústíně. A to přestože nabízí pouze vepřové a vepřové výrobky. Lepší jsem nejedla. Otevřeno má jen od ST do PÁ od půl třetí, ale fronta se většinou táhne do půl dědiny.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.