Passion Chocolat RSS

Štítky: , , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Právě jsem si přečetla ne příliš pozitivní zprávu ohledně Passion Chocolat :-( Více Brewsta zde http://czechoutchannel.blogspot.com/…-closed.html
    Doufejme, že úplně neskončí…

  2. smutné smutnéééééééé!!!! :(((( málo jsme chodili!!!

    hned tam jdu na poslední dortík :)

  3. Já tam taky půjdu po práci na dortík. A zítra jsme tam chtěli jít v rámci maratonu na čokoládu…

  4. dnes ověřeno

    zavírá se k 26.10., znovuotevření je plánováno na konec listopadu blíže do centra – dům u nováků :)

  5. No, myslím, že ta lokalita je sice super – manžel má hned vedle kanceláře, ale pokud byla cena za pronájem podobná jako má manžel, tak je jasné, že to nemohli asi moc dlouho vydržet. Chodili tam pouze lidé, kteří o tom věděli a už ochutnali. Snad jim to v centru půjde lépe, už se těším, až znovu otevřou.

  6. u novaku??? to je tusim pasaz fortuna vo vodickovej? ak som si to nesplietla a je to ono, tak fakt netusim, kde by to tam mohli umiestnit – kde by to mohlo vyzerat aspon trochu reprezentativne. aj ked ja poznam len vstup, co vedie do kasina a salsa klubu la rosa negra…a ten je popravde odstrasujuci. tusim si to tam musim ist najblizsie pozriet. alebo som si splietla pasaz?

  7. 6. Ony jsou tam pasáže v tom bloku propojený od Václaváku až k ulici v Jámě – od Lucerny až tam co je u Vodičkovy Pazdera (staré fotoaparáty, neplést se Škodou v paláci Langhans, dříve v Lucerně). A mám dojem, jestli dům U Nováků není až ten poslední kde je Pazdera, je pravda, že na krajích ty pasáže vypadaj líp, než uprostřed.

  8. Nebyli jste někdo na novém působišti? Už otevřeli?

  9. nebyl, pokud vím , ještě je zavřeno…

  10. Byli jsme se tam mrknou včera, natěšení na nějaké dobrůtky, a bylo ještě zavřeno :( Je tam cedule, že otevřou začátkem února, nicméně dle stavu interiéru to ještě chvíli zabere…

  11. MaX:

    kde přesně? je to někde blíž vodičkové, nebo ztracenov labyrintu pasáže uvnitř? :)

  12. p. C.: Je to v takové té chodbě, jak je restaurace Jarmark. Chodba dále vede do Vodičkovy. Takže tak napůl :))

  13. Taky jsem šla dnes okolo a bude to fakt ještě chvíli trvat, než to otevřou. Jsem zvědavá na výsledek, celý prostor je docela velký. Název však už nebude Passion Chocolat, nýbrž Café St. Tropez.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.