Paul Day - řeznictví RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Četla jsem, že šéfkuchař restaurace Sansho otevírá v Náplavní ulici řeznictví. Nevíte o tom někdo víc informací, přesnou adresu, zda je již otevřeno apod.? Na internetu jsem našla jen tuto obecnou informaci. Díky.

  2. ↪ 1 Krizik: zatím to pořád naplno otevřené není, doporučuji je sledovat tady: http://trms.cz/

  3. Děkuji, tuto stránku jsem našla, ale není tam ani kontakt ani mail ani nic jiného. Nakonec jsem vypátrala adresu – Náplavní 5, a protože údajně mělo být řeznictví otevřené od února, zastavila jsem se tam, protože jsem měla cestu do města. Na tomto čísle popisném ale zatím nic otevřeného skutečně není, není tam ani vývěsní štít, jen prosklená výloha do prodejny ještě nezařízené, dveře zakryté napůl staženou roletou, takže ani neprodávají. Myslela jsem si, že je jídlachtiví Pražané asi už vykoupili… Ale asi ještě ani neotevřeli. Tak se těším, až otevřou. Docela mne to navnadilo, doufám, že nebudu dlouho čekat.

  4. psali na Twitteru, že je na ně možné i bez problémů za'tukat ;) nebo zkuste přes e-mail. jsou myslím přeštíci, za sucha vyzrálé hovězí, klobásky, a další fajn srandy… sám na ofiko otevření číhám ;)

  5. Ahoj, stačí sledovat
    http://therealmeatsociety.wordpress.com/
    pak si jen napsat a domluvit se. Já jsem si domů už odnesl nádherné jehněčí a spoustu informací za což Michale a Zdeňkovi s Romanem děkuji. Přeštíci budou dalším nákupem, pokud ještě budou. Jinak jsem ochutnal ještě klobásky, ale bohužel jsem udělal chybu, že jsem dal kamarádům ochutnat. Pak jsem se už těžko k nim dostával nazpátek. Krom toho poloha krámku je suprová, z práce jsem tam za 20minut a kdo chodí na náplavku na trhy to má taky za rohem.
    Držím palce při dalším rozvoji

  6. Takže klobásky fajn a vepřová pečínka rovněž, myslela jsem, že něco zbyde na další den, ale všechno se to k obědu sežralo… Byla jsem tam před měsícem, po předchozí domluvě, ale měli již normálně otevřeno. Prý ale budou mít jen nepravidelnou otevírací dobu, ne každý den.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.