Flank steak RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím :)

    chystáme se s přáteli udělat flank steaky a přemýšlím, jestli je naporcovat, ještě před přípravou na pánvi.. mám asi tři 700g kousky, takže by se daly opéct i v kuse a nakrájet na menší kousky, na které je stejně budem člověk krájet.

    Danke za názory

  2. Flank steak jsem s úspěchem dělala. Celý ten flák jsem si jen překrojila, aby se mi vešel na pánev, opekla, nechala odpočinout a pak nakrájela na plátky přes vlákno. Moc dobrý to bylo:)

  3. Díky, udělám to podobně :) pak sem možná dám nějaké fotky, pokud budu stíhat fotit :D

  4. ↪ 1 Cujo: Pokud možno nekrájet před úpravou, asi jen opravdu aby se to vešlo na pánev. Výhodou toho je i to, že najednou připravíte různě propečené části a tak uspokojíte různé požadavky strávníků na propečenost.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.