co povazujete za najvacsiu zlodejinu v restauraciach? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. raz som bol davnejsie v jednej nemenovanej restauracii a aj ked som vcelku dobre najedol pri listovani jedalneho listka mi udreli do oci viacere veci:pytat si od ludi peniaze/teraz uz neviem ci to bolo 17 alebo 27 centov/za alobal do kt vam zabalia jedlo je podla mna dost blbe a pridavam dalsie veci: v tej restauracii pytaju za nalievanu mineralku 0,33 centov/dcl. nad tym by som sa az tak nepozastavoval ved kazdy majitel si vedie vlastnu restauracnu politiku… co ma vsak ako dost nasrdilo bolo to ze za vodu z vodovodu si pytaju 0,13 centov/dcl…/ja som si dal radsej pivo za 1,33 lebo to sa pije lepsie:D/ved ta by mala byt zadara si myslim…aj take veci mozem spomenut ze za tu trosku kecupu kt. ich vyjde za bagatel si daju tych 30 40 50 60 centov…alebo aj trebars niektore prilohy na pizzu 30 40 centov za troska cibule kt. by stala minimum…no co uz…pani majitelia to asi tak asi aj chcu…preto ma vie aj trosku rozradostnit ked pridem do nejakeho toho lepsieho podniku/ako minule/ dam si skvelu hraskovu polievku taliansku a ak tomu pecivo kt. sa ani nenachadza v cene…alebo idem na tatarak a daju mi tolko hrianok k tomu kolko len chcem /nie ze ich zjem 10 namiesto 5 a potom sa to aj zapocita.....­.nemyslite si ze som nejaky zgrlos to vobec nie…tringelty davam aj ked som vobec neni spokojny/za to moze asi ta moja prehnana slusnost:D…ale som rad ked niekde pridem a vidim ze si ctia zakaznikov

  2. jako nechci nějak nic říkat, ale co si tím kefalín myslel? nějakej spam, grafoman?
    vem si hranolky, nabouchej si je do tataráku a běž domů..
    nemohl by to admin promazat?

  3. Struktura ceny je legitimní otázka. Hospoda není banka, nemůže dát jídlo za nula a mít jistotu, že něco trhne na úrokovém diferenciálu.
    Takže je na nich, jestli dají švédský stůl za 600,– na osobu včetně nealko nápojů, a už jen nosí jídlo a pití, nebo budou účtovat takhle salámovou metodou.

    Osobně mám raději, když platím jen to, co jsem chtěl, než když je leccos nějak poschováváno v ceně.

    Točí mne restaurace, kde nabízejí výhodné denní menu (polévka a masité hlavní jídlo za 82,–), ale když si dám knedlík s vejci, tak zaplatím bez polévky taky 82,–. Protože tam vím, že ten knedlík s vejci dotuje to výhodné menu, což mi přijde jako dost nefér vůči lidem, kteří nejsou mainstreamoví (ať z mlsnosti, přesvědčení nebo ze zdravotních důvodů), protože to výhodné menu samozřejmě mainstreamové je.

  4. ↪ 2 petr71: ??? hrianky jsou topinky
    i když první příspěvek taky moc nechápu, udělal jste ze sebe akorát blbce…

  5. Když mě sprostě okradou, aneb účet neodpovídá konzumaci.
    Když mi přinesou jako pozornost chléb s pomazánkou a pak je naúčtovaný.
    Když nemají v jídelním lístku gramáže a z indické restaurace odcházím po zaplacení 300,–Kč téměř hladová, a to jsem malý jedlík.
    Když jídlo na talíři neodpovídá nabídce z jídelního lístku (toasty s lososem – na talíři toasty s matesy, polévka s nudlemi a játrovými knedlíčky – v talíři jen nudličky, knedlíček nenajdeš, biftek na liškách – na talíři najdeš žampiony).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.