Mělněné maso RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Prosím, víte někdo, jaký je rozdíl mezi mletým a mělněným masem? Nepřidává se do toho nějaký sajrajt?

  2. První odkaz na Google (je to rychlejší, než tady pokládat dotaz): http://www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?…

  3. Mělněné maso je uz jen kousek od této lahůdky /> http://life.ihned.cz/…usely-zavrit

  4. No, fakt síla. Nejlepší mleté maso je to, které si koupím vcelku a doma umelu. Nemám žádný mlýnek, jen takový univerzální sekáček (umělohmotná nádoba + sekáček, v kombinaci k tomu je i ponorný mixér a šlehací metla), maso tam dávám nakrájené na kousky a 3/4kg masa sekám tak na 3× až na 4×, takže cca po 20dkg, a z toho jsou pak ty nejlepší karbanátky. Dříve jsem kupovala mleté v Makru, bylo už solené, aby vydrželo. Pak jsem zjistila, že na některých balíčcích je v obsahu uvedený i podíl zmrazeného masa, tak z toho už mi bylo nanic. Sekáček to nadrtí v pohodě, není třeba kupovat ještě mlýnek.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.