Brno a ŠFF RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://www.facebook.com/…FoodFestival
    Jdete? A na co se těšíte? Já asi na všechno a na atmosféru.

  2. Já se těším velice, taky na všechno:-)

  3. A následují http://www.facebook.com/…nostiChrestu

  4. Tak co na něj říkáte? Byli jste ho dnes někdo obkouknout? A co doporučujete k ochutnání? My se na něj chystáme nejspíš v neděli, tak mě moc zajímá, co nesmíme vynechat:)

  5. já dávám za jedna! ;) pro brno skvělý počin, který celou scénu posune zase o kousek dále a zároveň důkaz toho, že mají tyhle regionální akce smysl.

    (v sobotu) organizačně to bylo profi, u jednotlivých restaurací proměnlivě, ale to je vždycky a všude stejně. nejvíc se mně líbilo v pavillonu (nový počin michala gotha) a v koishi (tam jsem ochutnal skoro vše a byl nadšený). jen se bojím jeslti nebude problém s nízkou obsazeností, přeci jen to bylo obsazené tak na třetinu kapacity (nebo možná ani ne)…tak snad tam nebude ztráta.

  6. a ještě reporty z akce:

    http://marek.lutonsky.net/…bych-nezapom
    http://zahno.name/…sezrani.html

  7. Špilberk byl fajný a reporty už tu jsou, takže jen skromně z Ivančických chřestových slavností: Chřestové rizoto s rukolou a parmesánem u La Buchée bylo dobré, ale nepřekvapilo a nevyžádalo si přídavek. Překvapivě výborné bylo Asparagus sushi set s vynikajícím růžovým zázvorem u PUXpub. Jinak prostě prima provinční výlet s jarmarkovými atrakcemi a plným břichem.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.