BBQ RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Grilovaci sezona se rozjizdi a chtel bych rozsirit svuj repertoar abych nemusel jen opakovat rodinne hity (uzeny losos pro jednu dceru, hamburger z flank steaku pro druhou a lilkove zavitky pro matku) ;-). to zminene jsou asi nejvetsi stalice, vice mene jsou v grilovaci kucharce v prakulu, ale spis hledam dalsi inspirace. mate nejaky nej recept na gril kterym posadite navstevu do kolen tak ze jim k tomu muzete nalit lacine vino? diky a uhli zdar!

  2. kdysi dávno byl na netu server-stránka nějakého čecha? v americe kde bylo tuna receptů – na marinády, bbq, masa.. akorát to nemůžu najít, myslel jsem že grilovani.com (ale to už asi prodali někomu).. až budu doma u záloh disků, zkusím pohledat, kdysi jsem si to stáhl komplet a jednu sezonu podle toho vyvařoval – půl dne jsem připravoval marinády který byly pracnější než poctivá šípková co sem teď 2 dny dělal :-)))

    jinak tento víkend posadilo strávníky – kuřecí řízky (stehenní), domácí maso, žádná vodová chemie..
    na půl dne do jogurtu a bylinek, spíš silnější maso – 2 cm… olizovali se víc než po vyzrálým hovězím :-) zase změna…

    jinak griluju různě na kameni, litině(desce), roštu… ale čím dál víc si pochutnáváme na těch věcech okolo..

    nejdřív nějaké maso (litina, kámen).. do toho omastku-sosu volské oka, opečené rajčata, papriky, cuketa, brambory…

  3. ↪ 2 petr71: Viz http://www.grilovani-barbecue.com/ – nikomu to neprodali (na rozdíl od Labužníka, se kterým to bylo jednu dobu propojené), stránku si spravují sami.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.