Rada obed RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

18 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobry den vsem. Mam trochu netradicni problem a rad se o nej podelim, respektive chci pozadat o radu, protoze jsem trochu v uzkych.
    Takze cca jednou za 3 mesice chodime s kolegyni na dlouhe obedy s tim ze na preskacku vymyslime podniky tak abychom toho druheho prekvapili a jeste lepe prebili predchozi obed. Mame za sebou vsechny super podniky v Praze, finance nejsou uplne problem. Nicmene, kolegyne na posledni kolo navrhla navstevu Sapy. Bylo to super, gastronomicky krasne a uprimne zabavne. Jen nevim jak to prebit. Napadaji me grilovacky v parku, gastrolodicky na vltave, ale porad to neni ono. Predem diky za jakykoli napad.

  2. Co takhle: Cvrček na másle ,Červí wok s nudlemi,Saranče na nudlovém salátku ,Sušenky s červy a cornhrudky s hmyzem,Sýrové hrudky se cvrčky a koprové koláčky s hmyzem,Borůvkový tvaroh s karamelizovaným hmyzem PFF http://www.praguefoodfestival.cz/…race-seznam/?…
    To je asi po SAPĚ nejepší :-)

  3. A co klasický piknik na dece? doma vlastnoručně připravené sendviče, salát, kus koláče atd. Pro mě má piknik takové kouzlo a je to protipól všem super restauracím.

  4. ↪ 1 andouillette:
    S uvedenou frekvencí vychází za posledních deset let cca 40 obědů – jste si skutečně jistý, že máte za sebou všechny super podniky v Praze?

    Osobně bych se netlačil do akcí ve stylu deka-piknik-lodička-grilovačka, ale zkusil spíš nějakou exotičtější restauraci typu Song Lam, Kimchi, Zdenek's Oyster Bar nebo Yakumo.

    Anebo zkuste oběd spojit s výletem kousek za Prahu – třeba do Malých Číčovic nebo do Čakoviček – ideálně na velké silné motorce, ale funguje i vlak.

  5. Sirnik74 diky za tip a radu. Rozhodne si nemyslim ze znam vsechny nej podniky v Praze ale par jsem jich prosel. Spis jsem svym dotazem mel na mysli napad na neco netradicniho (a la SAPA) nez novou restauraci. A samozrejme to nemusi byt nutne asia style. Takze vylet (moto nemam) to take neresi i kdyz obe adresy znam a jsou super.
    Barka: jednou z moznosti kterou zvazuji je piknik s grilem. dekuji
    Jark: diky za tip, vypada to krasne strelen, zkusim v yasminu dohodnout zda jsou schopni neco pripravit mimo PFF.

  6. Ještě to v neděli stihnete :-) Jinak hmyz dělají i v tržnici v Brně na Olomoucké. Ale myslím, že jen bource…

  7. když už to má být hodně netradiční, tak mě napadá středověká krčma v Dětenicích, není to sice přímo v Praze, ale jistě stojí za to!
    http://www.krcmadetenice.cz/

  8. ↪ 7 verkonia: Ježiš, nestrašte, takhle to myslím andouillette nemyslel.

  9. ↪ 8 aida: No ale sapu by to přebilo a nezapomenutelnej zážitek by to taky byl. Akorát by už s ním možná příště na žádný oběd jít nechtěla.

  10. ↪ 9 Ala: Asi tak nějak. ;-)

  11. svého času to tu bylo dost dobrý, ale nějaký pátek jsem zde již nebyl…takže zde je jedna Dejvická
    http://www.staroceskakrcma.cz/o-nas/

  12. Diky vsem za rady. Yasmin jsem proveril, ale brouky vari jen cca jednou za ctvrtleti a je to specialni akce s jinym kucharem a plnym vecerem… Takze to bylo slibne ale tudy cesta nevede. Detenice opravdu NEEE, ale mate pravdu, bylo by to netradicni. Zbyva mi tedy nejaky ten piknik, napada vas nejake „the misto“ v praze? Predem diky

  13. suppyn: Tak si čtu menu a nic moc staročeského tam není. Možná tam vaří dobře, ale… ale.

  14. ↪ 12 andouillette: co tohle?:) http://www.firmanazazitky.cz/…cely-pro-dva
    No a nebo http://www.novinky.cz/…-prahou.html

  15. ↪ 12 andouillette: Stromovka, případně Petřín nebo Vyšehrad. Určitě je někde seznam míst, kde se dá / může piknikovat.

  16. Co taková ta restaurace ve tmě? Myslim, že nějaká v Praze je, ne?

  17. http://www.podkridlemnoci.cz/index.asp?…

  18. ↪ 17 snookie:Tu jdeme vyzkouset za 14 dni, a musim rict, ze jsem trochu nervozni. A vazne uvazuju, ze si s sebou vezmu nejaky bryndak :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.