kde koupit dobrou bryndzu? RSS

Štítky: , , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. poraďte mi někdo, kde seženu dobrou bryndzu, jsem teď zase po roce na skok v Praze a potřebuju si udělat zásobu na export. už léta tu nežiju a miluju halušky, konečně jsem si na to jednou vzpomněla včas, když jsem tady, a ne až se vzpomínkou a slzou v oku těsně za hranicema…

  2. ↪ 1 verkonia: Kupuju ji u Sváčka. Občas ji koupím i v takovém stánku slovenských sýrů v OC Letňany, ale nemají vždy a u Sváčka mi nějak chutná víc.

  3. nojo, ale kde bydlí Sváček? : )
    v Praze jsem sice 30 let bydlela, ale poslední dobou už to není co to bývalo, jednak se sem dostanu zřídkakdy, jednak se pořád něco mění a já to nestíhám registrovat a jednak asi stárnu a zapomínám, tak prosím trochu přesnější místo určení, díky!

  4. ↪ 3 verkonia: Sváček bydlí na dvou místech v Praze :)
    http://www.scuk.cz/vyhledavani/?…

  5. ↪ 4 Michala: jé, dík, tak to má asi trvalé a přechodné bydliště, už na to koukám!

  6. Dobrou bryndzu kupuju na trhu u stánku se slovenským uzeným a sýry – Jiřák, Nálplavka, tuším i I.P.Pavlova.

  7. Nejlepší bryndza, čistě ovčí, kterou jsem v Praze měla, byla z horského statku Abertamy. Kupovala jsem ji na trzích v Karlíně (minulý rok) a Kubáni (předminulý), takže to je spíš tip, až je někde uvidíte, neváhejte, samotnou by mě zajímalo, kde letos prodávají.
    http://www.ryzovna.cz/…syru-jogurtu

  8. ↪ 7 Maroni: tak jsem dneska obešla trh na Kubáni a tam jsem je nenašla, ale nevadí, ještě pár dnů mám, tak budu pátrat : )

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.