Jaké cukroví na křtiny? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím, poradíte vhodné cukroví / dezert na křtiny pro cca 100 lidí? Ideálně by mělo splňovat tyto požadavky: možnost přípravy cca týden – dva dopředu, ne nic složitého, na venkovní servírování v parném létě (žádný cathering tam nebude). Ostatní jídlo bude řešeno různě – grilované maso, zelenina, saláty, špekáčky… Prostě nic hoch, žádné slavnostní menu. Moc díky za tipy…

  2. Různé sušenky, linecké, zmrzliny, ovocné saláty (ty všakpřipravit až těsně před zahájením. Výbroné sušenky jsou třeba tyto:

    http://crustycorner.blogspot.cz/…susenky.html
    http://crustycorner.blogspot.cz/…okolady.html
    http://jendovakuchyne.blogspot.cz/…azvorem.html
    http://catalinapece.blogspot.cz/…susenky.html
    http://catalinapece.blogspot.cz/…andlemi.html
    http://catalinapece.blogspot.cz/…s-vlhke.html

  3. Moc děkuji, zejména ty s tymiánem mě fakt zaujaly. Ty saláty a zmrzliny jsme vyloučili taktéž, protože se nechceme namáhat se servírováním přímo v den D. Jsme totiž nejen líní rodiče, ale i hostitelé :) Sušenky to vyřeší.

  4. Ty pomerancove od Cataliny jsem znala, jsou vynikajici, asi je v lete budete delat bez cokolady, ale jindy to chce fakt na zdobeni nejakou dobrou. Mati koupila na Vanoce nejakou ultralevnou udajne 50% v KAuflandu a vedle cokolady to ta ani nelezelo, susenky od ni chytily tu stejnou pachut.
    Ty tymianove jsem vcera testla a spolu s pomerancovyma je radim na susenkovem zebricku hoodne vysoko, Vande trikrat hura:-)

  5. ↪ 4 irresistible: Skvělé jsou všechny, mě asi nejvíc chutnají ty palcové mandlové od Caaliny, dělám je bez džemu, důlek vyplním buď oloupanou mandlí nebo kouskem kvalitní hořké čokolády a ještě před upečením je obalím ve třtinovém cukru, získají tak pěkně karamelový nádech.
    Ale skvělé jsou všechny!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.