Kaprů moře RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Objevilo se mi v lednici po výlovu dost kaprů – cca 15 rybek, spíš menších. Jsou očištěné, vykuchané, připravené na další úpravu. Jenže co dál? Část jich chci vyfiletovat pochystat do mrazáku, něco se sní, ale ten zbytek? Prosím, nemáte někdo nápad?

  2. Kapří Halászlé.
    Kapří karbanátky/pla­cičky/kroketky

  3. ↪ 1 Lucianka: někdo v diskuzi u klobáskového receptu zmiňoval klobásky z kapra. to mě zaujalo a při velkém množství kapra bych je určitě zkusil

  4. ↪ 3 pan Cuketka: Díky za tip. Pár receptů jsem na webu našla, možná ty klobásky vážně zkusím. Docela se mi líbí rady tady – http://www.zoufalirybari.cz/…-rybiho-masa

  5. Z koster a odřezků (plus zelenina a koření) vývar. Max 20 minut varu, pak zabalit a nechat táhnout.
    Zamrazit v menších porcích.

  6. ↪ 5 Jednorožec: Dekuji, ten se konal jako prvni. Na polevku jsem se tesila jako mala!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.