Restaurace s vyhledem na Prahu za rozumnou cenu RSS

Štítky: , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobry den, hledam restauraci kam vzit skupinu 50 lidi v cervnu – idealne s terasou s vyhledem na Prahu a dobrym jidlem a hlavne slusnou obsluhou. No, a za rozumnou cenu. Nasla jsem tu uz jednu podobnou diskuzi (http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…), ale nas budget je bohuzel nizsi.

    Spis se blizime tak k cenam na Nebozisku nebo na Petrinskych terasach … ale nevim, jak je to tam se servisem, mate prosim nekdo zkusenosti? Ci jina doporuceni?

    Diky moc,
    Martina

  2. Koliba na Roztylech – výhled až na Hradčana, trochu ratejna, ale pro 50 lidí OK, terasa je.

    http://www.kolibapraha.cz/

  3. Ono bohužel ten výhled na Prahu nejde ruku v ruce s nízkou cenou, těch pár zajímavých podniků na Malé straně, bohužel představují skoro celou nabídku. Nebozízek a Petř. terasy jsou o cca 20% levnější, ale zase nemusí být příkladně hodnocené s jídlem a obsluhou (možná se pletu).

    Ale vzhledem k počtu lidí bych zkusil pár restaurací oslovit, protože to je celkem velká skupina a může být úplně jiná cenová politika, než pro jednotlivce.
    Zkusil bych třeba Villu Richter, jestli by nepronajali ten altán, co používají v neděli na brunch. (Určitě Vám udělají nějakou skupinovou nabídku). Nebo Žofín Garden možná, v čevnu na sezení venku to možná je optimální u té vody.

    Terasu u zl. studny asi nemá smysl, kromě vyšší ceny by se tam stejně vešla asi polovina lidí.
    A možná ten Nebozízek nebo Bella Vista.

  4. Do Nebozízku jdu před Vánoci na večeři s kolegy, tak pak přidám názor.

  5. Moc dekuju za napady a klidne pridejte dalsi :)
    Molie budu rada za zkusenost z Nebozizku!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.