Vakuovačka v domácnosti RSS

Štítky: ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Informace o nich jsou skrovné – je to krám, není to krám? Odrazuje cena fólií? Přístroje jsou kolem dvou a půl tisíce, to by šlo, ale asi se potřebuje těch obalů hodně…máte zkušenosti? Neznám nikoho, kdo by ji měl…

  2. ↪ 1 vilemina: Máme Bionaire, tuhle: http://www.mall.cz/…onaire-v2240

    Vakuuje parádně, třeba na lesní plody nebo maso do mrazáku je to parádní věc. Ale taky je to drahá věc a ještě větší opruz jsou folie. Pětistovka jen to švihne :) Nemluvě o cenách dóz, pokud chcete vakuovat věci ve spíži nebo do lednice.

    Takže já jsem někde přesně na půl mezi doporučením a nedoporučením.

  3. ↪ 1 vilemina: Já mám. Asi před 15-ti lety jsem si koupila Vacsy, několik nádob a svařovačku folií. Folie jsou drahé jak čert, dají se použít víckrát, ale jen na menší a menší kousky, jak se odstřihuje svár. Ovšem vymývání a úschova je .. řekněme nehygienická. Nádoby jsou skvělé, pokud naložíte maso a po pár dnech otevřete a zpracujete. Jinak je pro mě nepraktické po každém vyjmutí potraviny vytáhnout a zapojit pumpu, pokud nemáte dost místa, aby stála trvale po ruce. Jak mě přešlo nadšení, zůstaly mi v oběhu jen nádoby se závitem, které nevakuuji. Bylo to drahé a je mi líto to vyhodit, takže mi celý systém jen zabírá místo.

  4. já mám tři vakuovací nádoby a tu pumpičku na ně přímo zabudovanou v lednici a mě to vyhovuje na uchovávání nakrojené zeleniny, salátů a salámů a sýrů. Zase doteď jsem na to uchovávání používala misky od tupperware a nevidím popravdě moc rozdíl v době trvanlivosti.

  5. Díky všem, tak zatím to vidím na NEPOŽIZOVAT.

    No, myslela jsem si to – uváděná trvanlivost u čerstvého masa nebo sýrů mě tedy taky nenadchla, to udržím jen v lednici taky, nějaký příklad s nalouskanými ořechy mě i docela rozesmál…
    Až to zlevní, uvidíme.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.