Nový obchod v Brně RSS

Štítky: , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dneska jsem náhodně objevila u zastávky Burianovo náměstí obchod Dobrej špajz. Neměla jsem moc čas studovat všechen sortiment, obecně asi zatím osekanější Sklizeno. Objednala jsem si nějakou drůbež a koupila úžasné bratislavské rohlíčky s ořechovou náplní a ty teda byly:-) Škoda, že to mám dost z ruky na pravidelnější nákupy.

  2. Super. Stavím se tam, až příště půjdu pro ryby.

    Jinak v Brně také otevřel obchod Vom Fass: http://www.brnovomfass.cz/

  3. Díky za tip, Vom Fass mi teda úplně uniklo a to tou ulicí chodím celkem často.

  4. Tak pry v novem obchodaku u hl.nadrazi je Ocean 48. To pro me byla vcera zprava dne, jupi. Budu si moct koupit ryby a nemuset pres pul mesta. Ja vim, ze ryby jsou i na Novobranske nebo co je to za ulici, ale je to tam dosti stisnene.
    Kdyby tam tak jeste nekde pobliz otevreli Sklizeno nebo neco podobneho, byla bych na vrcholu blaha:-)

  5. Dnes jsem v nově otevřené rybárně byla. Je hned u vchodu z Josefské. Mají to tam pěkné a na rozdíl od ostatních tří prodejen mají dlouhou otevírací dobu: od pondělí do soboty 9–21, v neděli 10–20. Jsem moc ráda, že otevírají i dopoledne.

    A ten vrchol blaha Vás nemine, protože v Josefské má do prázdnin otevřít další Sklizeno. :)

    Ta další rybárna je na Orlí. Je to tam opravdu velmi malinké. Od té doby, co máme v Brně Ocean 48, jsem tam nebyla, protože tam měli opravdu dost draho. Lososa prodávali za 400 Kč za kilo v době, kdy ho Ocean 48 měl za nějakých 220. Teď bude určitě ještě dražší.

  6. ↪ 5 Jana: juhu, tak to asi neusnu stestim dneska v noci:-) Z Josefske/Mi­noritske snad bude uplna gurmanska strasse, Vom Fass, Hermes, Sklizeno a na konci Ocean 48.
    Ja do noveho Oceanu taky dneska nakoukla a hned odesla s mensim ulovkem.

  7. Ano, velké nebezpečí pro peněženku. Ještě to prodlužte o Poštovskou a přidejte Minach (http://www.cokoladovna.com/). :)

  8. ↪ 7 Jana: o Minachu ani nemluvim:-D

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.