Restaurace nad jezerem - z farmy na stůl RSS

Štítky: , , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Náhodou jsem objevila tohle, víte o této restauraci někdo, byli jste tam a jak se vám líbilo? prokousávám se sáhodlouhým příběhem a celkem bych se tam sjela podívat, líbí se mi to… jak vám?

  2. ještě http://www.zfarmynastul.eu/

  3. Pracoval jsem tam kdyz se to oteviralo letos v lete. V porovnani s okolim urcite jednoznacna volba, ze vzdalenosti vetsi jak 1h bych se tam avsak netahnul. Nevim jak moc pokrocili s tim farmarstvym, ale krom jednoho syru tam nic jinyho farmarskyho za me nebylo, a ted to podle menu vypada furt stejne. Je to dlouhodobejsi projekt, mit veci od farmaru nebo vlastni zdroje.

    Nevim na kolik je koser nebo pro vas zajimave rict, co se z ceho a jak dela, nebo neco doporucovat. Zkratka v tehle oblasti jednicka, v Praze si nemyslim, ze by to uspelo. A ceny jsou skutecne vysoke.

  4. Já tam byla zrovna o víkendu, prostředí krásné, romantické, obsluha průměrná, jídlo výborné a ceny cca 200,– Kč za jídlo což na čerstvé a dobré suroviny mi nepřijde vysoké. doporučuji

  5. ↪ 4 DanaK: Muzu se jen tak ze zvedavosti zeptat, co jste si objednali?

  6. Měli jsme lososa, byl to pouze předkrm. Byl uzený a v páře a byl moc dobrej.

  7. ↪ 6 DanaK: Z Mách jezera rovnou na stůl?

  8. ↪ 7 Jednorožec: Z pytliku od dodavatele na stul :)

    Se sklenickou obracenou vzhuru a naplnenou kourem. Podle toho clovek zrovna nepozna jak vari v kuchyni.

  9. Teda Zajoch mi přijde trochu jako zhrzený zaměstnanec :/

    Restauraci jsme navštívili dneska – hamburger, palačinka a buchtičky, všechno více než slušné, vezmu-li v potaz region. Líbí se mi koncept i provedení. Ale musím souhlasit, že obsluha by mohla být lepší. Obsluhoval nás manažer – ten byl super. Na konci už se musel věnovat někomu jinému, takže nás dostala servírka, to už taková paráda nebyla. A hlavně – jsem zatížený na kafe a nechápu, proč jím skutečně i takovéhle lepší restaurace zabíjejí celé menu. :/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.