hummus RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Kam chodíte v Praze na nejlepší hummus? A dá se někde koupit čerstvý? Teď nemyslím v restauraci, ale v obchodě – tedy ne konzerva, ale takový ten chlazený v plastové krabičce (příp. samozřejmě čerstvý na váhu). PS: Právě jsem se vrátila z Blízkého východu, vyškrábala poslední pikslu a už mám absťák:-) V merku mám zatím Sapir a Farah.

  2. ↪ 1 Linda: Zkuste mamacoffe ve Vodičkově, tuším že i Pod Lipami na Letné a to nové v Karlíně. Měli by v těchto třech pobočkách mít hummus podle Rachadovy receptury (www.rozinkyamandle.cz) – nezkoušela jsem zatím osobně, ale Rachad umí, takže minimálně za pokus to stojí :)

  3. ↪ 1 Linda: prodává taky M&S na Václaváku, několik verzí, ale ochutnáno to nemám.

  4. ↪ 1 Linda: Není lepší si ho doma čerstvý udělat, vzhledem k tomu, jak je to snadné?

    Jinak kamarádka chválí ten s koriandrem z M&S. Mají jen na Chodově a na Václaváku.

    V mamacoffee byl moc dobrý, ale ve Vodičkové jsem ho prodávat s sebou neviděla.

  5. Díky za tipy, ten z Mamacoffee vypadá hodně slibně, určitě při nejbližší příležitosti vyzkouším. (V jakémsi take away balení ho údajně prodávají v těch kavárnách, kde není k mání přímo čerstvý.) Jinak zatím otestován Safir a nic extra.

    • >kacka_zvykacka: Kamarád mi pořád tvrdil, že ať ho doma zkoušel vyrobit jak chtěl, nikdy to prostě nebylo ono. Skoro mě přesvědčil. Teď ale můžu z vlastní čerstvé (asi půlhodina) zkušenosti říct, že a) JE to ono! b) na snídani nezbyde (: Ještě, že jsem si přivezla tolik tahini.
  6. ↪ 5 Linda: Kamarád kecá, je to úplně snadné, a když se použije hotová cizrna z plechovky, tak je to hotové asi tak za 3 minuty, ostatně to už teď víte sama.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.