Cheesecake RSS

Štítky: , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, tenhle víkend se chystám na cheesecake. Co se týče pečení, úplně levá asi nejsem, ale tenhle moučník jsem nikdy nepekla, tak se chci zeptat, jestli je něco, na co bych měla brát větší zřetel a být opatrná. Plánuju péct podle receptu, kde je základní surovinou Philly, jak to má být. Budu ráda za každou radu.:) Díky.

  2. Dost důležitých bodů (nezašlehávat vzduch, role vodní lázně atd.) najdete u Florentýny např. na http://www.labuznik.cz/…ke-po-cesku/, cheesecakům se dále dost věnuje Lucie na http://www.luciedvorakova.blogspot.cz/.

  3. http://www.kraftrecipes.com/…e-52544.aspx

    tenhle recept se mi bez vyhrad x krat osvedcil.. aniz bych pouzival nejakou vychytavku.

  4. yannka: Díky moc, od Lucie beru inspiraci na mňamky taky a cheesecaky má krásné. Jinak se mi moc osvědčila její cibulačka:)
    milos: taky díky. Kouknu se na to. Zatím plánuju péct podle receptu z ofiko stránek Philly.

  5. priznam se ze jsem netusil ze philadelphia ma ceske stranky. nicmene ty kraft jsou jiste rekeneme originalnejsi, protoze jsou to stranky vyrobce. pricemz mne zaujalo ze recepty nejsou stejne. chapu ze u susenek je nutno udelat zmenu.. protoze ty US se zde patrne nevyskytuji. ale kde se tam vzala napr zakysana smetana… a z jakeho duvodu? nicmene si dovolim vyjadrit hypotezu ze jde o praci nejakeho toho pr.. marketing.. brand managera… kterizto maji ve zvyku vnest svoji invenci i do 100× proverenych a funkcnich zalezitosti.. :-)

  6. Místo sušenek používám dietní suchary, dort není tak hutný. A nezapomeňte důkladně zabalit formu do alobalu a péct ve vodní lázni. Jinak žádná úskalí nevidím.
    Pokapání hotového dortu javorovým sirupem je famózní.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.