Jakou cenu jste ochotni zaplatit? RSS

Štítky: , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. za gurmánský zážitek???

    http://www.guardian.co.uk/…food.fishing

    poměrně starý, ale velice hutný článek z Guardian 2003…

  2. + up to date zdroj EJF:

    http://www.ejfoundation.org/page211.html

    doporučuji!!!!!

    (a pokusím se rozpracovat dále)

  3. hm něco na tom bude (ostatně jako se vší potravou na této planetě) a to jsem si dělal včera jedny v tepmuře – ale nevím zda to byly zrovna ty krevety z videa .o/

  4. Tady něco o té „delikatese“ na kterou gurmáni pějí takové ódy.
    http://www.goveg.com/feat/foie/
    http://www.nofoiegras.org/…g/index.html
    Ačkoliv ráda ochutnám cokoliv, doposud jsem žádné foie gras neochutnala a teď jsem tomu opravdu ráda.

  5. snookie dík za linky :)

    je fajné když si to každý prokliká. ne všude to samozřejmě vypadá takto. vykrmené husy dělaly i u nás mnohé naše babičky..

    linkoval jsem tu kdysi pohled profíka, který vybrané francouzské farmy objel, bylo to zase přesně naopak. FG, které jsem tady prezentoval bylo od malého fr. producenta Dominique Thocavena, který zrovna praktikuje úplně soft metody.

    bylo by fajn srovnat si oba průmysly (krevetový vs. fg) vedle sebe s následky na životy lidí a zemi. tak třeba se toho někdo ujme? ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.