Restaurace v Praze se zahradkou RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Muzete mi, prosim, dat tip na nejakou restauraci v Praze se zahradou nebo nejakym prostorem pro deti? Je to trochu komplikovane – slavime narozeniny babicky, ktera tam bude mit kamose, takze by to melo byt nejak dobre dostupne (proto jsme treba zavrhli Petrinske terasy, kam se tezko dostaneme) a zaroven by tam mel byt nejaky prostor pro deti aby se tam moc nenudili. Rodice nejsou nijak narocni a jde nam hlavne o to aby tam bylo pro starsi lidi prijemny prostredi. Napadla nas treba recka taverna Olympos na Zizkove nebo Vozovna Stromovka. Uplne nejlepsi by to bylo v Dejvicich. Diky za jakykoliv tip.

  2. Kavala v ul. Charlese de Gaulla…

  3. Můžete taky zkusit Žofín, je to pěkné prostředí, a jsou vyloženě zaměření na děti – dětský koutek atd., plus hned vedle je velké dětské hřiště, nebo může jít nekdo z rodičů s dětmi na lodičky kdyby se moc nudily apod. Ovšem za kvalitu jídla a obsluhy v žádném případě neručím, ale dá se to eliminovat uspořádáním oslavy při nedělním brunchi, kde si jídlo vyberete sami z bufetu.

  4. Pokud Žofín spadá do Zátiší group, o jídlo bych se nebála…a je to tedy krásné prostředí, výhledy.

    Ve vozovně je za lepšího počasí nával a je to taky kus cesty. V Dejvicích je možností méně – v Břevnově Valcha? Tam zahrádka do dvora je, vaří slušně-klasika.

  5. Toto bude odteď v okolí Stromovky řešit nový Lokál:
    http://lokal-nadstromovkou.ambi.cz/cz/

  6. Tak nakonec jsem byli v restauraci Kulaťák v Dejvicích na Kulaťáku. Do vnitrobloku je nová zimní zahrada, venku ve dvoře dětské hřiště (zavřené, takže hluk nejde do restaurace). S jídlem a personálem maximální spokojenost. Bohužel nešel zařídit raut, ale domluvili jsme se na samostatném malém menu na výběr se třemi hlavními jídly a oslava se vydařila. Díky za Vaše tipy.

  7. ↪ 6 Maroubra: Zahrádka, říkáte? Musím se tam znovu mrknout! :) První půlrok po otevření jsem to párkrát obešel a byl jsem převážně zklamaný, takže tomu rád další pokusy dám :) Na dispozici Kulaťáku mi hodně vadilo to, že je nekuřácká část až vzadu a o dost menší.

  8. ↪ 7 pan Cuketka: No zahrádka – je to jak je uvedeno výše – zimní zahrada s pár stoly, ale je to další nekuřácká část. Osobně Kulaťák považuji za vydařenou záležitost pokud se chci rychle a relativně dobře naobědvat. Teď jsem někde četla, že mají mít nějakého nového kuchaře.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.