Prague Food Festival 2013 RSS

Štítky: ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravim osazenstvo Cuketky, chtel bych se zeptat, zda se chystate na PFF 2013? Musim priznat, ze po nekolika rocnicich jsem byl loni celkem zklamany a to hlavne kvalitou a cenou jidla. Proste mi nejak prislo, ze cena/vykon moc neodpovida a kdyz vezmu v potaz utratu ve dvou lidech, premyslim spise, ze si s pritelkyni udelame svuj food festival v nejakem peknem podniku. Lepsi prostredi a kultura jidla a vyjde to tak na stejno. Jak to vidite vy?

  2. Asi budu trochu OT, ale neměl by někdo zájem o 2 lístky na PFF se 40 grandy na pátek, vstup 16–18 hod? Původní cena za kus 1150,–, přenechám za tisícovku…

  3. Tady jsou zatim alespon me fotky z PFF 2013…
    https://www.facebook.com/media/set/?…

  4. ↪ 1 Michal Máta: Byla jsem tam včera a bylo to celkem fajn. Peněz tam člověk nechá dost, i když letos mi to přišlo o fous lepší než loni, ale to může být náhoda mého výběru.

    Lepší prostředí z mého pohledu bude mít málokterá restaurace, v zahradách se mi strašně líbí. Kultura jídla je ovšem jiná věc, to je dost mizerie pořád. Že k takovéto akci patří stolky na stojáka, to ještě beru, ale proč jich je tak zoufale málo? Byla jsem na podzim na Foodparade a tam tedy měli stolky i sezení zvládnuté o dva řády lépe.

    Jeslti je lepší restaurace…pro mě ne:) Do lepší restaurace (tedy ne maminkovské kavárny s hernou: )) bych s malým dítětem nemohla. Sem můžu, kočárků je tam spousta, je to venku, je to nekuřácké, na vzduchu, se spoustou zajímavých věcí, takže dítě je spokojené a vůbec neprudí a já si můžu prohlédnout a ochutnat zajímavá jídla v klidu.

    Máte pravdu v tom, že je to dost nákladné. Ale těžko říci, jeslti se to dá srovnávat přímo s návštěvou restaurace – je to přece jen jiný druh činnosti – dobře a v pohodlí se najíst x ochutnat a prohlédnout si toho co nejvíc za cenu nepohodlí. Možná se to dá srovnat s degustačním menu v restauraci. A to nevím, jeslti je cenově zas takový rozdíl.
    Takže je to spíš asi otázka toho pohodlí, soukromí, klidu … a to bude pro každého jiné.

  5. ↪ 3 PObdr: Hezké :) Jaké byly ty tvarůžkové sladkosti? Koukala jsem na to, ale už jsem neměla Grandy a kupovat si je jen kvůli tomu by mi už nestálo za to.

    Jo, a taky mě zajímal dortík s borovicovým jehličím (přece jen se zrovna pojídáním jehličí, listí a podobných věcí celkem zaobírám:) ), bohužel v pátek ještě nebyl, má být o víkendu – pokud jste někdo měl – jaké to bylo?

    ještě mě zajímaly ty masové knedlíčky, ale byla tam hrozná fronta, tak jsem to vzdala. Na Vašich fotkách to ale vypadá moc hezky.

  6. To KAMI: nesouhlasím s tím, že „Do lepší restaurace (tedy ne maminkovské kavárny s hernou: )) bych s malým dítětem nemohla.“ Má zkušenost je přesně opačná. V těch lepších se nekouří a ještě tam na děti myslí.

  7. ↪ 6 mpik: Myslím to ve smyslu ohleduplnosti vůči ostatním hostům. Nemůžu si být jista, jestli nevypočitatelný element jménem dítě nezačne být prudivý a hlučný v půlce předkrmu. Takže do restaurací, kde se dá předpokládat, že si hosté chtějí vychutnat něco neobvyklého, zajímavého, drahého… dítě pokud možno neberu. Což tedy znamená, že tam teď ani moc nechodím, ale ono to přijde, až element poporoste a začne trochu chápat, jak se kde chovat:)
    A spokojeně saturuju zatím svou chuť na restaurační zajímavosti a lahůdky na PFF a podobných akcích :)

  8. Aha, tak to je jiný pohled :-) Ale je závislý od dítěte. I když taky závisí na podniku. Někde vám rovnoui donesou pastelky a obrázky, nebo tak něco a je klid.

  9. Byl jsem poměrně zklamaný. Jídlo samozřejmě super, ale organizace citelně pokulhávala, nebyla uzpůsobená špatnému počasí, které ale nepřišlo jen tak z ničeho. Týden prší a přesto pořadatelé nechají stolky venku? Opravdu nešlo operativně objednat více stanů? Za tu cenu, každým rokem dražší?

  10. ↪ 9 paster: To muselo být hodně nepříjemné, měla jsem štěstí, že v době mé návštěvy nepršelo, ale umím si to představit. Navíc k tomu hustý lidský provoz s deštníky.

    Jo, ještě jsme si uvědomila, že výrazně nechutná byla oblast Toitoiek – WC budky ještě ušly, ale to, co mělo být vodovodem, bylo extrémně zaneseno mokrými papírovými ručníky a nikdo to nevyklízel. To mi tedy vadilo vážně hodně. Naštěstí jsou čisté WC dole u Belvederu, no ale prodírejte se tam, když jste zrovna v úplně jiné části zahrady, že.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.