Vaříme z minima RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. K dispozici je vařič, plotýnka, pár hrnců a základních surovin (brambory, tuk, voda, sůl, těstoviny, cibule, konzervy od tuňáka po fazole, česnek, mouka). Co bude k večeři?

  2. Vaření v kempu nebo na koleji? :)
    těstovinový salát s tuňákem/fazolový guláš/oukrop/gre­nadýrmarš/fri­joles refritos/smažené cibulové kroužky/těstoviny aglio olio

  3. Keby v tych zakl. Surovinach bol este tvaroh alebo cottage cheese.a pod tukom by sa myslela slanina tak si ju opeciem s cibulou a zemiakmi pekne do chrumkava a podavam s tvarohom resp. Cottage cheese:)

  4. Tuk, cibuli, česnek, tuňák (eventuálně v otázce nejmenovaná vylepšení, jako pepř, byliny, rajč. protlak, atp) na omáčku k těstovinám.
    Je to velmi podobné prvnímu pokrmu, který výše uvádí Kami, ale zde servírováno horké, pro případ, že letní večery se neodvíjí dle ideálních představ.

  5. bramborový placky

  6. Pozvat někoho kdo má vejce a majoránku a z bramborových placek udělat bramboráky. Pak lavaš, palačinky, foccacia (něco zeleného na ovonění se taky sá sehnat). Bramborové knedlíky, jen sehnat náplň dle své chuti.

  7. ↪ 6 Gimly: zvát osoby obdařené dalšími surovinami mě fakt nenapadlo :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.