kde koupit lososa na tatarák RSS

Štítky: , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím všechny, chci se zaptat kam chodíte v Praze nakupovat kvalitního lososa vhodného na tatarák, dekuji za tipy

  2. Osobne volim seafood http://www.seefood.cz/, nebo kdyz jedu okolo, tak klidne Makro. Ale v nouzi bych se nestydel koupit i drazsiho baleneho uzeneho, jako maji treba ve Sparu. Tatarak z uzeneho lososa jsem jedl u znameho a byl vynikaci. Dokonce premyslim, ze bych si priste mixnul trochu uzeneho s cerstvym, ciste kvuli zajimavejsi chuti.

  3. Makro. Když jsme tam byli posledně, porcovali tam snad metrového tuňáka, přímo před lidmi. Měli tam vypsané termíny, kdy tam toho tuňáka budou porcovat, ale nepamatuji si je. Lososy mají samozřejmě také čerstvé. Zrovna s Intersparem tedy nemám bohužel vůbec dobré zkušenosti, koupila jsem tam 2 balíčky čerstvých neuzených ryb (okoun nilský a losos) z chlaďáku a doma oba letěly do koše, protože páchly. Takže u nás Interspar už nikdy! Jednalo se o Interspar na Zličíně v Metropoli, třeba to je jinde jiné.

  4. ↪ 1 frammi: Kupuju od Čerstvých ryb a nově ze speciální prodejny lososů (čerstvých a uzených – je to firma na uzení lososů a mají tam jen malou prodejnu u výrobny) Fjord Bohemia.

  5. ↪ 4 kami: Kde se prosím tato specializovaná prodejna nachází? Děkuji!:)

  6. ↪ 5 Bari.mandle: Jedná se o tuhle obří rybí platformu: http://www.fjordbohemia.cz/

  7. ↪ 1 frammi: Ciste ze zvedavosti, jake ingredience budete na ten tatarak z lososa pouzivat? Ja jsem si hodne oblibil tatarak s nakladanym ruzovym zazvorem, ale musi se opatrne, aby neprehlusil chut lososa. Da se v pohode sehnat i v beznych vietnamskych vecerkach.

  8. děkuju všem za tipy, potřebovala jsem ho koupit ten den a tak už jsem trochu propadala panice ze budu bez lososa.. Normalne taky nakupuju na cerstveryby.cz a taky chorvatskeryby.cz – a tam jsem taky nakonec nakoupila protoze jsem zjistila ze otevreli kramek v dejvicich u kulataku. A mohu jen doporucit :)
    No a davam do nej cibulku na jemno, sul, pepr, hortici obyc a dijonskou pul napul (asi lzicku cca na ctvrt kila) a citronovou stavu.

  9. ↪ 6 pan Cuketka: Díky, juknu na to.

  10. ↪ 6 pan Cuketka: Ano, to je ono, je to ta severní část budovy, v té zbývající sídlí zas nějaká jiná firma. „Prodejna“ je v tom proskleném rohu vedle modré stříšky. Ona to není úplně prodejna, musí se tam zazvonit, ale mají dobrého lososa a hlavně výborného uzeného teplým kouřem s hořčicí a koprem – to jsem jinde nepotkala a užrala bych se toho :) Na(ne)štěstí to sice nemám daleko, ale blbě se k tomu areálu dostává s kočárkem, není tam pořádně chodník.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.