Apetit piknik 22.6. v Karlíně - podělte se o dojmy RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dnes budeme mit s pritelkyni neco jako brunch v Karline. Zcela hladovi prave vyrazime na Apetit piknik. Ja se chystam prepadnout foodtruck Paula Daye (Sansho, Real Meat Society) a jeho vyhlasene klobasky a pivo od Matusky, pritelkyne se tesi na rozmarynove susenky a dalsi pecene zalezitosti. Pokud se take zucastnite podelte se o dojmy, pripadne fotografie s ostatnimi ;)

  2. Byla jsem tam v 10.30 hodin, a pak ještě okolo třetí. Koupila jsem si výborné makronky a dort od Z. Dvořákové, bohužel u Chez Lucie byla příšerná fronta, to jsem vzdala. Makadamový cheesecake vypadal úžasně, škoda. Ve tři už tam samozřejmě nic nezbylo. Nakoupila jsem výborné sirupy, džemy a müsli. Byla jsem zklamaná z argentinských steaků, odpoledne je tam ten chlap griloval dosucha a krájel všelijak, včetně úplně usušených špiček svíčkové. Nejvíc mi chutnal talířek kuřecího+hovezího curry od S. Smith. Zmrzliny dobré od 3 kopečků i od těch druhých dívčin. Taky dobré jehněčí klobásky. Celkově vyšlo počasí a byl pěkný pohled na lidi, odpočívající na dekách, pejsky, děti…
    Příště půjdu zase, ale bez snídaně na desátou.

  3. ↪ 2 Naďa: Tech amateru se skvelym masem, ale zadnymi schopnostmi k jeho priprave jsem si taky vsiml. A samozrejme nic nekoupil. My jsme ochutnali mexican breakfast sandwitch i meatball(pekelne palivy mimochodem, prekrtil jsem ho na hellball) od Daye, oboje vyborne. To jsme splachli tresnovym Kocourem 14° – skvele pivo doporucuji. Protoze jsme dorazili poradne hladovi, dali si jeste hned vedle syrove chacapuri a Marockou hariru s cockou, cizrnou a koriandrem. Pak uz jsem nejak nazvy stankaru prestal sledovat, ale meli jsme bajecne marokanky, zakusky, cokokulicky, koblizky, svatebni minikolacky a pochoutku co mela nazev syrova lod a bylo to skutecne listove testo vytvarovane priblizne do tvaru lodicky s rozpustenym modrym syrem a orechy. Skvele a chutove vybalancovane. Vic se do nas neveslo, jen jsme se jeste skocili naproti na Farmarske trhy obcerstvit rakytnikovo-jablecnou ovocnou stavou. I tak jsem dekoval rozhodnuti nesnidat a prijit poradne vyhladly :)

    Celkove hodnotim akci jako povedenou, ale diky velkemu zajmu lidi(tipuji tak 2–3× tolik nez loni) to bylo misty az neprijemne nekomfortni o napadech nekterych navstevniku jako tahat dogu velikosti ponika do chumlu lidi s jidlem nemluve. I diky tomu prakticky nemam zadne fotografie, protoze se mi nechtelo stat jak kul v plote v proudu lidi a fotit jidlo. Jinak ale byla atmosfera prijemne uvolnena, zvlaste na zminovanem travniku u podia.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.