Rooftops v Praze? RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, v posledni dobe jsem absolutne posedla rooftop bary (ne teras, ale vylozene strech s tim krasnym vyhledem) a restauracemi, kam chodite v praze vy? Ty strechy jsou tady nadherne, ja presto vim jen o Cloud 9… Slysela jsem taky o hotelu U Prince na Staromaku, ale trosku se bojim, jestli to tam nebude spis past na turisty…
    Prosim prosim moc o tipy!

  2. U prince je super, hlavne tam prekvapive turistu moc neni, protoze se tam neni tak lehke dostat. Ani spousta rodilych prazaku o tom nevi. Mohu jen doporucit, balil jsem na ten pohled devcata a uspesne ;)

  3. Zkuste nový podnik T-Anker, je to na střeše Kotvy, nedávno to bylo otevřené, výhled je super, mají snad stovku druhů piv, ale i nějaké cidery na výběr a koktejly. Venku také grilují. Fajn podnik.

    Pak ještě Aureole na Pankráci – výš v Praze v restauraci sedět tuším nelze.

    Na Malé Straně ještě Coda, ale to je poněkud nóbl.
    Zas tolik toho u nás není, klidně by ta Malá Strana snesla pár podniků navíc.

  4. Na střeče Máje byl Bohe(my)a lounge bar, ale teď tam se změnil provozní a zážitky z toho mám zatím spíš velmi rozpačité. Navíc je to celé v černé a když svítí slunce, je tam všechno děsně rozpálené. Nicméně v pohodě dostupné a dokud vedle nedostaví Copu, i nějaký výhled se najde:)

  5. U Prince to je super, ale už jsem tam pár let nebyla, tak to budu muset napravit. A je pravda, že o ní moc lidí neví (já tam taky byla zavedena :-)).
    Terasa k restauraci Coda v hotelu Aria je také fajn (kdysi jsem tam při škole pracovala), ale ceny jsou opravdu vyšší a nevím, jestli to za to stojí.
    Restaurace na střeše Máje byla celkem naše oblíbená, hlavně úplně ze začátku. Tento rok jsme tam ještě nebyli.
    T-Anker vyzkoušíme, vypadá dobře.
    Jinak čistě střešní restaurace mě už asi žádná nenapadá, tak budu taky ráda za tipy.

  6. Něco je snad i na střeše Bílé Labutě, ale nebyla jsem tam, vím jen z doslechu a ze starých filmů.

  7. Tak je to tohle:
    http://www.protisedi.cz/…u-v-oblacich
    A film se jmenoval Šťastnou cestu. Kromě terasy mě zaujal i tím, že když chtěl za první republiky být někdo vrchním číšníkem, musel skládat kauci (asi aby neutekl s tržbou?).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.