Vinohradsky Parlament - zkusili jste? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chystame se s vetsi spolecnosti takzvane na pivo a misto obligatniho Lokalu bysme chteli zkusit neco noveho. Zajimalo by me, zda nekdo vyzkousel tuto nedavno otevrenou restauraci-pivnici. V deviti lidech jim tam nechame spoustu penez, tak bych nerad naletel, pripadne dostal vynadano, kamze jsem je to zavlekl, vsak to znate ;)
    Menicko vypada lakave a k pivu idealne. Za kazdou zkusenost diky.
    http://vinohradskyparlament.cz/cz/jidlo

  2. Hmm, to vypadá velice pěkně. Bohužel jsem nezkoušel. Škoda jen, že mají pouze „Staráč“. Ne že by byl špatný, ale ocenil bych i výběr piv z nějakých minipivovarů, příp. nějaký ten IPA… Pokud navštívíte, budu se těšit na zhodnocení. Díky!

  3. ↪ 1 Michal Máta: Notabene dole nebo Zlý časy, ať je nějaká sranda ;) Případné nedokonalosti obou podniků tam dokonale zahladí nabídka piv. Fajn je prý i ta nová terasa nad Kotvou, to pro případ hezkého počasí.

  4. ↪ 3 pan Cuketka: Ja bych prave zkusil asi ty Vinohrady. Zly casy mam rad, ale z tech Nusli se pak v noci spatne dostava :) Notabene maji dobry jidlo, nerikam, ze bych si Kocoura nedal(minule tresnovy v Karline byl super), ale ty ministolecky se hodeji tak leda nekam do kavarnicky pro sekretarky, ne do pivniho podniku. Kapitola sama pro sebe je pak pomala obsluha, ktera by si u takovych Pinkasu, kde to pivo fakt jede, nevydelala ani na slanou vodu.

  5. ↪ 4 Michal Máta: A byl jste v Notabene dole? Tam právě jídlo nemají, jen chuťovky k pivu, na rozdíl od restaurace nahoře je pivní bar vyloženě jen pro napití ;)

  6. ↪ 5 pan Cuketka: Beerpoint maji cele leto zavreny a funguje to jen nahore ;)

  7. Ahoj,
    zaregistroval jsem se jen kvůli odpovědi na toto vlákno :-) bydlím kousek od Parlamentu a dokonce naše firma pro ně něco dělala, tak jsem si na otevíračku zašel ochutnat… Od té doby tam chodím pořád, tedy něž ochutnám všechna jídla.
    Scházejí mi 3 a z toho restauraci nemůžu skoro nic vytknou.
    Parádní jídlo za velice příznivé ceny myslim, že nejdražší je za 225 přeji dobrou chuť :-) A nejsem jen nějaký ten výletní jedlík Restaurace je mé hobby.

  8. Ahoj, nedoporučuji! Jinak tam bude moc lidí, co to rozhlásí dalším lidem a už nebude kam si sednout!

    Interiér je na mě moc studený a nelíbí se mi, ale dá se na to zvyknout a přestanete to řešit.

    Vnitřek je slušně rozčleněn a nepřipadáte si, že sedíte v lokálu.

    Chodím tam na obědy a za ty ceny, které mají nastavené nemají v okolí konkurenci!
    Ano, ne vždy Tě to nadchne, ale kvalita běžných obědů v Praze od 80 do 150 kč za hlavní jídlo Tě vrátí zpět do reality.

    Pivo komentovat nebudu. Mám jiné favority a po pátem Ti i ta jedenáctka začne chutnat.

    Jak nemám rád Husu (Husy) tak tady musím smeknout.

    Jen víc parlamentů za lidové ceny, ať si lidé zkusí, že se dá za stovku velice slušně najíst a nepřipadáte si, že někoho otravujete.

    Měl jsem tam jednu reklamaci a vše vyřešeno s omluvou, nadhledem a kompenzací v podobě 100% slevy z ceny obědu. To kolikrát jsem již tahal z jídla umělohmotná párátka, stanioly, vlasy, houby z květákové polívky a jinou havěť a občas jsem se tedy dočkal i té omluvy.

    Ondra

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.