Poradte recept na zapekane kureci maso RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dostal jsem od znameho krasne stavnate kure z venkova co behalo cely den venku a chci ho nalezite uctit, tak jsem se rozhodl pro zapeceni v kameninovem hrnci, abych tu stavnatost uchoval. Je jiz naporcovane.
    Poradite prosim nejaky vas oblibeny recept? Samozrejme umim pouzivat Google, ale doufam v to, ze nekdo poradi neco zajimaveho a netradicniho, co ma vyzkousene. Diky za tipy ;)

  2. ↪ 1 Michal Máta: pro mě nejvíc vynikne chuť masa v co nejjednoduší úpravě. Tak bych skočila na zahrádku vzala právě to co je v nejlepší kondici. Brambory, mrkev, petržel, cuketa, rajčata a cestou zpátky do kuchyně nějakou bylinku a všecno bych to dusila spolu ve šťávě co si kuře a zelenina pustí. Ale to asi není to co hledáte, protože to není ani zajímavé ani netradiční.

  3. ja by som na to sla s cesnakom, nejakym tym baklazanom, mladou cibulkou a bylinkami. Cesnak by som v pekaci najskor osmahla na troske oleja, len tak jemne a nezne. pridala na platky nakrajany baklazan, ale uz taky vypoteny nech nie je velmi rozblemcany. na to by som spravila rost z mladej cibulky a na to naukladala kusky kurata. To by som len osolila, okorenila ciernym korenim a muskatovy oriesok, a pod kozicku by som popchala platky masla. a trosku aj navrch.
    takto by som to upiekla cele ako to je, na zaver vybrala zeleninu a nechala v pekaci len stavu a cesnak, ktore by som spolu prepasirovala a este zvarila. teoreticky by mohlo byt fajn zjemnenie trochou slahacky :)

    fuj ale som sa rozpisala :D. jo a jedla by som to s opecenou bagetkou ktora dobre pije stavu :)

  4. Tak dekuji za snahu damy, nakonec jsem to stejne udelal po svem a nasel vynikajici recept kurete na mliku. Ano, na mliku. Lahoda, pritelkyne vzala kousek kurete a sosu kolegynim to prace a zpusobila tam mensi pozvizeni :) O recept se samozrejme podelim:
    http://www.jamieoliver.com/…cken-in-milk
    Nicmene recept od Ajuschky nejspis vyzkousim priste ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.