Forbidden Taste RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Report z trochu tajemné a rozhodně netradiční večeře Forbidden Taste v Praze :-)

    http://www.kalerta.com/…rochu-jinak/

  2. Měl jsem možnost jít na první, ale přiznám se, že v Českých podmínkách odmítám dávat za neznámé degustační menu neznámému kuchaři nějaké peníze. (Když se ukázalo, že vaří BDM, tak tím tuplem…)

    Marketing, buzz okolo a atmosféra jistě pěkná (udělané je to zřejmě profesionálně), ale u nás by to mělo smysl pouze, pokud by vařili známější šéfkuchaři nebo pokud by vozili někoho z ciziny, kdo by stál za to.

  3. ↪ 2 pan Cuketka: Popřípadě by možná byla ještě atraktivní zcela punková verze v opravdu neotřelém konceptu (jídlo, lidi, prostředí)… ;)

  4. Je to tak, jak tam i zmiňuju, to jídlo není ta hlavní hvězda večera a o čem byste psali domů a 2k celkem dost…, ale dělají to fakt pěkným a hodně sympatickým způsobem a celkem mě to nadchlo a docela oběma organizátorům fandím, i když další tuto akci už určitě nechám být… ;-).

  5. ↪ 4 runetek: Jo to je fajn, tak třeba to časem posunou skutečně k jídlu ;) Takhle je to zatím spíš jen marketingová show.

  6. ↪ 5 pan Cuketka: ;-) tak tak.

  7. Nezni to spatne, ale 2k bych dopredu neznamemu kuchari taky nedal. Za to je mozne mit prvotridni zazitek kdekoliv v EU. Nicmene chapu ten koncept, ktery je stejne zalozen spise na lidske zvedavosti.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.