Holoubátka RSS

Štítky: ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nevím, zda mi Mr.C. tento vzkaz nesmaže, ale nepíšu za účelem reklamy, ani obohacení se. Míváme nárazově holoubátka, obvykle v množství 6 až 10 kousků, cca 1 měsíčně. Ráda bych se zeptala, zda by někdo ze zdejších diskutujících o ně neměl zájem. Upřímně, je to dobrota, ale strašná práce. Takže – kdy by výhledově chtěl, nechť dá prosím vědět. Jakmile budou, ozvu se já. Jsou z jižních Čech, jinak pravidelně každý týden jsem u Prahy, takže možné předání i tu.

  2. ↪ 1 Lucianka: Za mě naprosto v pohodě ;) Neměli by o ně zájem v TRMS?

  3. Prekvapilo me zjisteni, ze za Prvni republiky byla nadivana holoubatka vyhledavanou delikatesou temer v kazde restauraci. Pak to razne utlo planovane hospodarstvi a dneska to nabizeji spis odvaznejsi lepsi podniky. Inu, na zpretrhanou tradici se spatne navazuje a lidi si odvykli.

  4. ↪ 2 pan Cuketka: To mě vůbec nenapadlo.

  5. Luciana: ozvete se mi prosim. Myslim ze bych neco dokazal vymyslet. Zatim jsem to kupoval v Makru. Jen nevim jak to zprostredkovat. cislo ani mail nechci vyvesovat.

  6. ↪ 5 andouillette: ráda bych se ozvala, jen nevím kam
    nabídka platí
    teď právě je cca 6 až 8 kousků, k dispozici ve středu ráno u Prahy
    mail: lucie.gallo(za­vinac)seznam.cz

  7. Jestli je to ještě možné měla bych zájem o holoubátky, po kolika je prodáváte? Ještě nikdy jsem to nevařila, takže bych pro začátek vzala 4, píše se, že pro osobu je jeden kousek.

  8. ještě doplním můj mail: alena.marie.frydrychova@gmail.com

  9. Dobrý den, s jarem je nabídka opět aktuální. 8 kousků by mohlo ve středu případnému zájemci přicestovat z jihu Čech ku Praze.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.