Burgerfest 2013 RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Byl nekdo? Chtěl jsem zajít, ale pracovní vytížení nakonec rozhodlo jinak. Celkem by mě zajímalo o co jsem přišel :)

  2. O strasny fronty :(

    Byli jsme tam v sobotu odpoledne. Z burgerovych stanku nebyly fronty jenom u jednoho, ktery mel povesenou ceduli, ze uz se sezralo 100 kg hoveziho a ze maji jenom kureci. Na grilu se tam delalo par prsou, ale i zbytek stanku vypadal dost vyzrane. To bylo asi ve ctvrt na pet.

    Stoupli jsme si do jedne z relativne kratsich front (Jama), ale i tak jsme se k jidlu dostali nekdy asi v pet. Zacalo prset, takze jsme zalezli do podloubi u MU Praha 2, burgery snedli a padili za dalsim programem. Pokud chtel nekdo ochutnat vic burgeru, tak to chtelo bud vic lidi paralelne v ostatnich frontach nebo si na to vyhradit mraky casu. Lidi ve frontach stali vsude, bylo pak narocny se nekam procpat dal. Abych pravdu rekla, priste bych se na BF vybodla a zasli bychom si pred divadlem nekam jinam na normalni jidlo.

    Podobne vyznivaji i prispevky jinych zucastnenych na FB akce nebo tady:
    http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
    http://www.burgerspot.cz/…i-fail-roku/
    http://www.novinky.cz/…cite-ne.html – jestli stihli ochutnat vsechno, tak tam fakt museli byt dlouho nebo mit nejake protekcni novinarske prednostni pravo

    Jinak z Jamy tam meli 3 druhy burgeru – classic (bulka, salat, rajce, cervena cibule, maso) , cheddar + bbq omacka, emental + cajun koreni. Gramaz 90 g, classic byl za 50, ostatni za 70. Classic byl takovej dobrej jednoduchej, ty ochuceny byly ale mnohem lepsi :)

  3. Jak jsem to tak procital, tak jsem o nic neprisel. Cekat 50 minut na jeden miniburger a pri ochutani dalsiho za 50, to bych nedal. To je pod uroven a organizatori zajem opet podcenili. Poprve jsem to chapal, ale podruhe uz je to amaterismus.

    Nedivim se lidem, ze to zabalili a sli na burgera jinam.

  4. Jojo, souhlas. Pokud bychom tam stejne necekali na brachu s pritelkyni, tak bychom taky vyrazili jinam.

  5. Ale pobavily historky o lidech prevazne starsich, kteri videli fronty, tudiz usoudili ze to je zadarmo, tak odstali hodinu a kdyz prisli na radu, vyjevene zjistili svuj omyl, nic samozrejme nekoupili a jeste se vztekali :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.