trouba s pyrolytickým čištěním - zkušenosti RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den,

    Chystáme si koupit novou elektrickou pečicí troubu a váháme nad samočištěním (katalýza, pyrolýza, water cleaning). Nemáte prosím nějaké zkušenosti, obzvláště pak s pyrolytickým čištěním? Mohli byste případně doporučit model? Uvažovali jsme také o prodloužení záruky na 5 let, myslíte, že to má u těchto výrobků význam? Díky za reakce.

  2. mám jen „water cleaning“ u Mory a je to tak nějak naprd

  3. ↪ 1 harmony6: Test pyrolytických trub by měl myslím vyjít v listopadovém dTestu.

  4. Dobrý den, měla jsem 23 let troubu Mora a tu jsme čistili vším možným :-), poté jsme zakoupili troubu Gorenje( bohužel) s katalytickým čištěním.Bylo to jemnější čištění,ale voda po čištění tekla dolů do prostor pod troubou.Čištění tak nějak sporné, neurazí a nenadchne.Trouba nás opustila po 5 letech,díky konstrukční vadě.Teď jsem nadšenou majitelkou trouby Elektrolux s pyrolýzou.Po 2 měsících provozu (veškeré pečivo,chleba a pod.) jsem se na základě Vašeho dotazu odvážila čistit a nemohla jsem si vybrat lépe.Veškeré nápeky se spálily na trochu jemného bílého prachu.Je třeba větrat po dobu čištění,nevychází žádný dým,jen lehký technický pach.Po skončení a vyvětrání to spravil kousek vonné tyčinky.A trouba sama je skvostné zařízení,nevěřila jsem,že typ trouby má vliv na konečný produkt.
    http://pecici-trouby.heureka.cz/…specifikace/#…

  5. ↪ 4 vlasta1234: Dobrý deň, môžem sa spýtať ako ste spokojná po dlhšej dobe s trúbou. Objavila ste nejaké nedostatky, čo pyrolýza, stále funguje dobre?

  6. ↪ 5 Anika: Stále jsem velmi spokojená,trouba funguje perfektně.Pyrolýza čistí jak má a nedostatky nepociťuji.Čistím asi tak jednou za dva měsíce,podle znečištění.Občas vytřu měkkým vlhkým hadříkem.Někdy špatně odhadnu velikost hrnce a pak čistím dřív.Doufám,že nám náš společný spokojený život vydrží co nejdéle.Přeji Vám,ať si dobře vyberete :-).

  7. Máme také troubu (BOSCH) s pyrolýzkou, již cca 7 let a maximální spokojenost. BOSCH je spíš dražší, ale zpětně musím konstatovat, že se to oplatilo. Za celou dobu jsme neřešili jediný problém. A čištění funguje naprosto dle popisu paní Vlasty. Vyberte dobře!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.