šunka jako dárek -kde koupit? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Vymysleli jsme šunku jako Vánoční dárek, našla jsem online tyto dva shopy
    http://jamon.cz/…-siesta.html
    http://edelikatesy.cz/…ovy-set.html,
    máte s nima někdo zkušenosti? Případně s jinými, i kammenné obchody v Praze (nechci ale zase desetikilovou šunku za tisíce, do těch dvou, dva a půl tisíc by jsme se rádi vešli).
    díky

  2. My jsme kupovali šunku i se stojánkem přes nějaký slevový portál a vyzvedávali jsme si ji zde:

    http://www.gourmet-gornitzki.cz/index.php?…

    Určitě je možné si ji koupit i bez slevového kupónu.
    Jinak na Slevomatu je teď akce:

    http://www.slevomat.cz/…m-a-stojanem

    Sleva má dobré hodnocení od minulých účastníků, takže bych se jí nebála. Určitě jde ale do obchodu také zajít bez slevového kupónu, pokud nechcete kupovat zajíce v pytli

    http://www.mojelahudky.cz/…amon-serrano

    Těch 3,5kg se mi zdá ale hodně málo, my jsme měli tuším 5–6kg. Bez slev. kupónu tam mají pěkný výběr. Nebo pokud máte někoho s přístupem do Makra, tak třeba na Stodůlkách mají také dobrý výběr španělských sušených šunek.

  3. Doporučuju Sváčka, kupovali jsme vloni jako dar cca 4Kg Pršut. Výhoda spočívá v tom, že je možné si ji u nich nechat i uskladnit v ideálních podmínkách, takže vydrží daleko déle než v domácích podmínkách. Cena také nebyla zlá. Jen si nejsem jistá, zda mají podobnou službu i letos, na stránkách to nevidím, leda jim zkusit zavolat. Je potřeba moc neváhat, kupovala jsem na začátku prosince a např. na Štefánikově již měli vyprodáno a zaplněné skladovací kapacity. Udělali jsme to tak, že jsme šunku nadělili pod stromek a pak zas odvezli ke Sváčkovi, kde si příbuzný při každé cestě kolem šunku nechal nařezat.

  4. http://www.lahudkarstvisvacek.cz/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.