Mátové želé - použití? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den,

    prosím o inspiraci, jak použít mátové želé (konzistence asi jako tužší marmeláda). Přivezla jsem si ho ze Švédska, tam jím ochucovali mátový cheesecake sypaný drcenými mentolovými bonbóny, což tady valný úspěch nemělo (chuťově je to velmi nezvyklé). A nic lepšího mě zatím nenapadlo. Děkuji.

  2. Určitě by šlo využít na vánoční cukroví. A na perník.

  3. Koupila jsem v Botanicus – přítel pojídá hojně k masu.

  4. Což takhle vytvořit něco jako mátové Arabesky v čokoládě? To by mohlo mít úspěch (tedy alespoň u mě :-D)

  5. V Anglii jsem to jedl k vařenému hovězímu masu. (Plus příloha.)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.