Nový UK food řetězec Iceland už i v Praze RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Máte někdo zkušenost? Polotovary například z Marks and Spencer nejsou vůbec špatné, tak si myslím, že by část sortimentu za zkoušku možná stála.
    http://www.iceland.cz/
    Bohužel se z mě neznámých důvodů zahrabali na Počecnické, což vnímám už jako periferii :)

  2. „Chceme Čechy naučit jíst kvalitní mražená hotová jídla. Plánujeme vyrábět i hotová česká tradiční jídla,“ dodal Růžička. Super…

  3. Chodila jsem do něj v Anglii a musím řít, že už se na něj těším. Dívala jsem se na nabídku a vypadá to dobře, určitě se tam chystám!

  4. Tak mi to nedalo a hned včera jsem tam byla. Zatím jsem koupila jen mražené jehněčí burgery na vyzkoušení, pytel malin a cibulové kroužky. Celkově mi prodejna přišla přehledná, kromě mražených věcí měli i čerstvé pečivo, základní potraviny (mouku, cukr apod.) a chlazené věci (sýry, máslo, jogurty, nějaké maso). Určitě se tam brzo vrátím a musím říct, že už teď se těším na vyzkoušení některých věcí.

  5. To rad slysim, ja jsem pritelkyni ukazoval nabidku a „musim“ tam pro cheescake a dalsi dva dorty :) Bude to prijemny doplnek ke klasickemu cukrovi.

    Od kolegy co byl v ramci korporatu pul roku v UK, jsem zjistil, ze kvalita dortu je slusna, v podstate na urovni polotovaru, co tu prodavaji ruzne Pannerie a kavarny „jakoze domaci“. A pry i jine veci ma tento retezec na slusne urovni. Takze nezbyva nez zkouset a referovat.

  6. Dortů měli spousty (i malé cheesecaky za 35 Kč), také se na ně chystám, ale až se uvolní místo v mrazáku. V Anglii jsme u nich nakupovali nejčastěji, poměr cena/výkon byl opravdu nejlepší.

  7. Měla jsem za to, že zdejší komunita podporuje vaření, čerstvé suroviny a lokální zdroje. Pro mě je obchoďák mraženin peklo.

  8. ↪ 7 Vanda: Samozřejmě, nicméně třeba cibulové kroužky mám raději kupované (domácí pro mě nejsou ono), stejně tak nevidím nic špatného na mražených malinách a dalším ovoci, ze kterého si dělám na snídani smoothie. Nevím, jak vy, ale já na každodenní vyvařování nemám zrovna čas a některé věci jsou pro mě značné ulehčení. Navíc je to pro mě tak trochu nostalgie ze studentských let, kdy jsem byla v Anglii. Hotové jídlo bych si nikdy nekoupila ani tam, ani u „místního farmáře“.

  9. On je rozdíl, zda jde o mrazenou surovinu, nebo mrazeny polotovar. Mrazení je dobra technologie uchování potravin.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.