Struhadla Microplane RSS

Štítky: , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V kuchařce G. Ramsaye jsem kdysi četla, že doporučuje struhadla Microplane. Tehdy jsem je hledala na internetu, u nás je prodával poměrně draze jeden e-shop a jinak bylo možné je koupit spíše na E-Bay. Teď mají na Slevomatu akci na dvojstranné struhátko za příznivou cenu:

    http://www.slevomat.cz/…oplane-2-v-1?…

    Uvítala bych i další tipy, jaká struhátka Microplane případně máte, jak jste s nimi spokojeni, kde je nakupujete…

  2. Mám už pár let. Nejlepší struhadlo na světe asi ;)

    Používám ho na tvrdé sýry, čokoládu, muškátový oříšek, citrusová kůra aj. Mám tenhle model a už bych si to bez něj doma asi neuměl představit: http://us.microplane.com/…er.aspx.aspx

  3. Mám to samé jako pan C., škála použití stejná.
    Měla jsem nejprve „microplane“ z Tchibo, ke své nelibosti jsem ho následně musela vyměnit za ten dražší originál – poznala jsem potenciál toho nástroje, který Tchibo fakt nedokázalo naplnit.

  4. Microplane z Tchibo? Co to je?;-)

    ↪ 1 Krizik: mame doma struhadel nekolik. Kdysi jsme meli i Microplane zakoupeny v zahranici (kamenna prodejna, ne eshop, jednalo se o znamy obchod) obe mely strouhaci cast made in USA, ale jedno z nich melo plast kolem kovu made in China a ten behem jednoho roku prasknul. Ted mame cca 2 roky dve ze serie Gourmet, ta jsou celokovova, jen drzadlo je pogumovane a zadny problem. Pak mame jeste box grater a u toho se objevily opet prasklinky v plastove casti.
    Takze za me microplane urcite ano, ale tem plastum bych se vyhnula. Ted se divam na stranky toho ceskeho eshopu a oni ani s temi plastovymi okraji nic nemaji, krome nejakych dvou na citrusy.
    Kupovali jsme v tom ceskem eshopu, ale co jsem se naposledy divala, maji uz konkurenci, nasla jsem je v nejakem obchodu s rezbarskyma potrebama snad.
    Nemate moznost se dostat nekam za hranice nebo nekoho poprosit, at vam je tam koupi? Treba ve Vidni v ruznych lepsich " domacich potrebach" k videni byla.
    Dale je od nich vyborna rasple na nohy, ale to uz jen tak na okraj;-)

  5. ↪ 4 irresistible: Já jsem tedy nakonec koupila na zkoušku to z toho Slevomatu. Ta úzká celokovová se mi líbí, ale raději bych je viděla „in natura“. Bohužel možnost nákupu v zahraničí nemám, nejezdíme na nákupy do zahraničí, jen na dovolenou a to se městům celkem vyhýbáme :-) Takže vyzkouším tohle první a pak možná něco koupím ze zahraničí přes E-Bay nebo třeba vygooglím nějaký levnější zahr. obchod.

  6. ↪ 4 irresistible: Tchibo mělo několik struhadel, co ho tak trochu napodobovaly.
    Jedno jsem si koupila, stálo asi 250 Kč, teď jsem si objednala originál, tak jsem zvědavá.

  7. ↪ 4 irresistible: napodobenina microplane, kromě tchiba k nalezení též u tescomy, ad.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.