Asijský týden v Lidlu RSS

Štítky: ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Mate nejake zkusenosti s potravinami ktere se pristi tyden objevi v Lidlu? Zajima me hlavne jasminova ryze,sladka chilli omacka a kokosove mleko.Vse za pomerne dost priznive ceny ale buhvi jaka je kvalita.Diky

  2. Některé potraviny z Lidlu bych vůbec nezatracovala. Např. některé šunky mají vysoký obsah masa.
    Nedá se nic dělat, musíte si nosit na nákup lupu a číst etikety ;-) .

  3. ↪ 1 Mirek: jasminova ryze je v pohode… stejne jako kokosove mleko. S chilli omackou nemam dobrou zkusenost. Dostal jsem ji jednou od tchyne, kterazto si ji koupila a nakonec nechtela. Byla tak husta (ta omacka)… ze se nedala vubec dostat z lahve (tipoval bych prilis velke mnozstvi skrobu)…

  4. Já při asijském týdnu kupuji nudle a minule jsem vzala i sezamový olej.

  5. mě ty asijské dochucovací omáčky v lidlu vůbec nechutnají (chilli, mango, sojovka…), ty nedoporučuji.

  6. Kupovala jsem tam kokosové mléko, sezamový olej, krevetové krekry a nějaké nudle. Vše bylo dobré, zatím s Lidlem nemám žádnou špatnou zkušenost.

  7. Jelikoz jsem byl liny si zajet ke svemu vitenamci a jelikoz mi dosla zelena kari pasta, pro me nepostradatelna priloha do pikantnich polevek a omacek, tak jsem koupil pastu na zkousku v Lidlu. Jsem zvedav na chut, konzistence je ponekud ridci, nez od vietnamcu. Cena ± stejna. O kvalite pak poreferuji.

  8. Kokosové mléko už u nás včera večer nebylo, kari pastu jsem také koupil.

  9. Já kupuji rýži, velmi dobrý poměr ceny a kvality.

  10. Sezamový olej není pražený, takže nemá tak výraznou chuť. Chilli omáčku jsem jednou koupila, ale souhlasím – nedobrá, škrobovitá.
    Zato jsem si nakoupila kachní prsa, už jsem je dělala a byla šťavnatá, výborná.

  11. Tak zelena kari omacka je trochu jiny level nez z trznice a bohuzel o dost mene chutove vyrazna. Zatimco originalu staci 1 kavova lzicka na velky hrnec, dnes delam cinskou polevku ve 2l hrnci a uz jsem 2× pridaval a stejne to porad neni ono.I vune je dost odlisna. Vzhledem k tomu ze z trznice stoji cca 55kc a tohle 50kc, tak za me nedoporucuji. Sdelam ji, vylozene spatna neni, ale uz nekoupim.

  12. Já dnes otestoval RED CURRY a rovnou jsem dal o něco víc a jídlo bylo dobré.

  13. Nevím, kolik váží to balení curry z Lidlu, ale v Makru mají teď kilovku za 182 Kč včetně DPH.

  14. V lidlu beru rýži, srovnatelná s asijským obchodem na Korunní ulici (Praha), kachní prsa výborná, s ochucovadly od nich zkušenost nemám, nepoužívám je, jsem věrná miso pastě a kikkoman sojovce :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.