Článek o podivných praktikách v zákulisí Maurerova průvodce v týdeníku Euro RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Scany článku zde:
    http://uloz.to/…ownloads-rar
    Pokud by se chtěl někdo fundovaný výjádřit, jen do toho ;)

  2. Z nějakého důvodu mi to nejde otevřít. Nevím, jestli to je jen můj problém, píše mi to, že článek byl možná odstraněn.

  3. https://dl.dropboxusercontent.com/…/maurer3.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/…/maurer2.jpg
    https://dl.dropboxusercontent.com/…urer%201.jpg

  4. Pro vyvazeni pridavam jeste cast rozhovoru s Maurerem
    http://euro.e15.cz/…adim-1072016

  5. Jako neznalý finančních těchto toků můžu jen napsat, že mi Grand restaurant umožnil seznámení s restauracemi a kuchaři, které bych asi jen tak nenavštívil. Za to velký dík. A vím, že naše firma platí za účasti na veletrzích částky naprosto srovnatelné. Jen je to za stánky v hale v nějaké „průmyslové zóně“, ne v zahradách Hradu.
    Faktem ale je, že nezávislost by asi neměla jít spolu s finančními příspěvky…

  6. Vzpomínám na jeden blog, kde nějaký zástupce restaurace hodnotil podmínky účasti na festivalu a bylo to dost drsný. A skok restaurace o desítky (kterýmkoliv směrem) pokud nedojde ke změně menu, či kuchaře asi není normální. Já se žebříčky ale neřídím, spoléhám na recenze, doporučení přátel a osobní zkušenost. A vždy se mi to osvědčilo.

  7. ↪ 6 mpik: Mam dojem, ze to psal Matous Petran, dost znama persona a clovek se slusnym rozhledem co vedl nekolik restauraci a stoji mimo jine za Dish. Pokud si dobre vzpominam(je to uz par let zpet), tak psal, ze je restaurace rada kdyz prodela na PFF „jen“ treba 15–20 000, nekdy se podari i dostat se na nulu. Proto se nedivim, ze se na to Pohlreich, ktery ma dati-dal povazuje za zakladni kamen podnikani, vykaslal.

    A taky znam spoustu slusne vydelavajich lidi, co se vykaslali posledni roky na PFF, restaurace jsou diky najmu 40k/den + 30% ze zisku zrejme nuceny stale zdrazovat (pamatujete na jidla za 3 i 2 grandy?) a clovek tam ve dvou lidech necha jako za velmi slusnou veceri o nekolika chodech v jakekoliv restauraci, ktera se PFF ucastni. Pricemz kultura stolovani i zazitek je logicky nekde jinde.

  8. Letni festival me nebere, ale ten zimni je bomba. Diky Maurerovi uz nekolik sezon chodim do luxusnich restauraci, kam bych se tak lehce nedostal. Maji neco podobne dobreho v zahranici? (festival v luxusnich restauracich za 25 e)

  9. Jeste me pobavilo tohle :)
    http://t.co/08NlijOOQl

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.