Kde jste v Praze jedli nejlepší steak? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Milujeme s přítelem steaky a už delší dobu jsme nenatrefili na nějakou restauraci, kam bychom si na něj prostě MUSELI zajít znova. Doporučte restauraci, klidně i hospodu, kde jste jedli nejlepší steak…

  2. Pokud to má být jeden jediný podnik jako úplně top, pak La Finestra in Cucina.

    Ale ještě nemám vyzkoušeno George Prime Steak, kde se tváří, že Black Angus USDA Prime Beef z grilu Montague Legend by mohla být konkurence.

  3. Já nedám dopustit na Dock House.

  4. Je to s podivem, ale moc dobré steaky jsem měl ve Školičce – minipivovar Beznoska. 5 z 5 pokusů bylo výborných :)

  5. Já jednoznačně jedla nejlepší steak v restauraci Lavička (je to Praha 3) byl to steak z argentinské roštěné s grilovanou kukuřicí a cibulí, mělo to ještě nějakej speciální název, ale ten si nepamatuju, opravdu to bylo výborné.

  6. Chybí tu Čestr, ten mám osobně na první místě, pokud jde o steaky v Praze. Míň formální a na steak ověřený je i Kastrol nebo Na Pekárně :)

  7. Hodně dobré steaky za IMO rozumné ceny dělá i El Barrio na Andělu. Jen osobně s nimi mám jeden problém: dávám si steaky ve stupni propečení (nebo spíš nepropečení?) raw, téměř vždy to udělají víc. Ale zase nemají problém s vrácením a žádostí o nový steak.

  8. ↪ 4 xIndian: potvrzuju Beznosku, o víkendu jsme si tam dali steaky, byly vynikající. Bonusem je fajn pivo.

  9. Za mě doporučuji restauraci U bílé krávy
    http://www.bilakrava.cz/

    • chodíme sem dlouhodobě, stále si drží standard a je to v rozumné cenové relaci. Z mě neznámého důvodu tato restaurace není nijak profláklá – a jedině dobře!
  10. Já jsem jednoznačně pro čestr

    http://cestr.ambi.cz/cz/

  11. Jednoznačně Kobe na Václaváku.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.