Podniky na Sardinii RSS

Štítky: ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den, v blízké době se chystám na Sardinii a uvítala bych nějaké dobré tipy spíše ve střední cenové kategorii (restaurace, obchody, rybí a jiné trhy, kavárny, vinařství etc.). Na Scuku je pouze jeden podnik. Děkuju

  2. Případně ještě po cestě – chceme se zastavit v lezecké oblasti Arco (Trenttino, Italy).

  3. Také mířím v létě na Sardinii, proto bych se rád připojil k tomuto dotazu. Budeme se pohybovat především na východním pobřeží.

  4. Nikdo nebyl/nejedl na Sardinii? To se mi nechce verit…

  5. ↪ 4 Akras: Copak o to, byl i jedl(a), ale ohřívané konzervy v ešusu :)

  6. ↪ 2 Akras: Arco je krásná oblast, ale stravovali jsme se podobně jako příspěvek výše. Jednoho dne se vrátila část skupiny později a hladová. Do uvařených těstovin si nasypali cukr krystal. Křoupáním probudili půl kempu ;-)).

  7. Na Sardinii jsme byl (severní oblasti), nic zajímavého se mi najít nepovedlo (co by stálo za doporučení). Jedli jsme hodně venku a bylo to spíš o tom, jestli se člověk trefil do něčeho turistického nebo jestli se povedlo trefit něco pro místní. Sám z toho más píš takový neutrální dojem, respektive byla to spíš otrava :) Parádní ale byly nákupy – bottarga, ovčí sýry, kapary, sušená rajčata… to mě naopak bavilo moc!

  8. Akras: pokud pojedete do Trentina přes Brenner, mohu doporučit
    http://www.pretzhof.com/…retzhof.html. MMch na Brenneru doporučuji vzit benzín/naftu – je asi o cca 0,3 EUR levnější než ve vnitrozemí, kde je benzin okolo 1,7/litr.

    Na Sardinii – jihu jsme byli minuly tyden – Santadi – jednak moc pěkné vinařství, hned vedle výroba/prodej pecorin. Bydlelní a ukrutné přejídaní – v booking.com hledejte Agriturismo La Grotta Del Tesoro.

    V Sant Antiocu na nabřeží rybí bufet LA Sulcitana -výběr 5–7 jídel – krevety, mušle,kalamary… Narvané místními.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.